TRIO VERDE

Săpun natural cu lapte de iapă şi miere de salcâm

110g

34 lei
Mângâierea laptelui și textura fină a mierii dau pielii senzația de catifelare. Îmbogățit cu aroma proaspătă de lemongrass, săpunul tonifică și energizează spiritul.

Recomandat pentru:
- toate tipurile de piele
- orice tip de ten, în mod special tenul sensibil sau uscat

Despre ingrediente:
  • De mii de ani, laptele de iapă* a fost aclamat pentru proprietățile sale hidratante și revitalizante asupra pielii. Se spune despre Cleopatra, regina antică a frumuseții, că se scălda în lapte de iapă pentru a avea pielea cea mai fină. În 500 î.Hr., Herodot a scris despre laptele de iapă: “Nutrit, roberat, alerat” (hrănește, întărește și energizează). Efectele laptelui de iapă asupra pielii sunt deosebit de benefice. Conține în mod natural acid lactic care ajută la curăţarea delicată a acesteia, îmbunătățindu-i capacitatea de a reține apa. PH-ul laptelui de iapă este aproape de cel al corpului uman, acesta ajută astfel la păstrarea echilibrului hidrolipidic. Laptele de iapă conține vitaminele C, A, K, B1, B6 și B12, magneziu, potasiu, calciu, azot, sodiu și fosfor, minerale care hrănesc și vindecă pielea.
  • Proprietățile naturale antibacteriene și probiotice ale mierii de salcâm* reduc în mod eficient iritaţiile și ajută la prevenirea acneei. Fiind atât de blândă, ea face din săpun un produs ideal pentru pielea foarte sensibilă. Acesta echilibrează tenul gras și hidratează pielea uscată.
  • După cum sugerează și numele, lemongrass-ul are un miros asemănător lămâii, dar aroma sa este mult mai blândă și mai dulce. Uleiul esențial de lemongrass energizează corpul și mintea. Pentru piele, este un agent antimicrobian și antibacterial, reglează secreția de sebum și tonifică.
*ingredient certificat organic

Fiind un săpun 100% natural şi fabricat manual, este mai puţin dur decât cel convenţional. Recomandăm ca după folosire să fie păstrat într-o savonieră care permite scurgerea apei.

Săpunurile Trio Verde sunt cremoase și fine, potrivite pentru corp şi ten. Sunt fabricate manual în România din ingrediente 100% naturale şi NU conțin conservanți chimici, coloranți artificiali sau parfumuri sintetice. Rețetele echilibrate au la bază uleiuri vegetale, unt de Shea, argile, uleiuri esențiale, cafea verde, lapte, flori sau plante uscate. Toate aceste ingrediente oferă pielii emoliere, hidratare și protecție.

Ingrediente: SODIUM OLIVATE, MARE MILK, SODIUM COCOATE, SODIUM PALMATE, MEL, SODIUM CASTORATE, SODIUM SHEA BUTTERATE, AQUA, CYMBOPOGON SCHOENANTHUS OIL, CITRAL, GERANIOL, LINALOOL, LIMONENE. (uleiuri saponificate de MĂSLINE, COCOS, PALMIER, RICIN, UNT DE SHEA, APĂ, LAPTE DE IAPĂ*, ulei esențial de LEMONGRASS, MIERE DE SALCÂM*). *ingredient certificat organic.

Ingrediente principale: lapte, miere, lemongrass