TRIO VERDE

Săpun natural cu melissă şi patchouli

110g

31 lei

Un săpun extrem de cremos și fin. Aroma dulce a melissei, prospețimea lămâii și misterul uleiului de patchouli desfată pielea și încântă simţurile. 

Recomandat pentru:
- toate tipurile de piele
- orice tip de ten

Despre ingrediente:

  • Uleiul esențial de melissa sau roiniță este un ulei dulce, îmbietor. Melissa este o floare mediteraneană foarte iubită de albine, cunoscută și sub numele de “balsam de lămaie”. Uleiul are rol calmant și liniștitor.
  • Uleiul esențial de lămâie este un remediu bun pentru a reda strălucirea pielii obosite și terne. Are acțiune astringentă, ajută la curățarea și menținerea sănătoasă a pielii, fiind recomandat  pentru echilibrarea secreției de sebum.
  • Uleiul esențial de patchouli are o acțiune stimulatoare, fiind întăritor, astringent și antirid. Patchouli este originar din India unde este cunoscut sub numele de “puchaput”, iar aroma sa orientală are efecte relaxante.
  • Argila roz conține argilă roșie și albă în diferite proporții, precum și microelemente. Bogată în minerale și enzime, argila roz are acțiune dezinfectantă și de netezire a pielii, oferind pielii o îngrijire delicată.
  • Uleiul de avocado este recunoscut pentru proprietăţile sale emoliente, hidratante şi antirid, fiind utilizat pentru îngrijirea pielii, părului şi a unghiilor. Este un ulei bogat în vitaminele A, D şi E, precum şi în lecitină, cunoscută sub numele de "mineralul vieţii". Este ușor absorbit de piele și este recomandat ca ingredient de bază în produsele pentru îngrijirea pielii mature sau uscate.


Fiind un săpun 100% natural şi fabricat manual, este mai puţin dur decât cel convenţional. Recomandăm ca după folosire să fie păstrat într-o savonieră care permite scurgerea apei.

Săpunurile Trio Verde sunt cremoase și fine, potrivite pentru corp şi ten. Sunt fabricate manual în România din ingrediente 100% naturale şi NU conțin conservanți chimici, coloranți artificiali sau parfumuri sintetice. Rețetele echilibrate au la bază uleiuri vegetale, unt de Shea, argile, uleiuri esențiale, cafea verde, lapte, flori sau plante uscate. Toate aceste ingrediente oferă pielii emoliere, hidratare și protecție.

Ingrediente: SODIUM OLIVATE, AQUA, SODIUM COCOATE, SODIUM PALMATE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM AVOCADOATE, SODIUM CASTORATE, SODIUM SHEA BUTTERATE, MELISSA OFFICINALIS LEAF OIL, CITRUS LIMON PEEL OIL, ILLITE/KAOLIN, LIMONENE, POGOSTEMON CABLIN LEAF OIL, CITRAL, CITRONELLOL, GERANIOL, LINALOOL, HYDROXYCITRONELLAL. (uleiuri saponificate de MĂSLINE, COCOS, PALMIER, AVOCADO și RICIN, UNT DE SHEA, APĂ, uleiuri esențiale de MELISSA, LĂMÂIE și PATCHOULI, ARGILĂ ROZ).

Ingrediente principale: melissa, patchouli, lamaie