Skin Novels

Săpun natural cu propolis și portocale dulci PURIFY

90g

35 lei

ACȚIUNI:

  • cicatrizant
  • antiseptic
  • emolient

RECOMANDAT PENTRU:

  • toate tipurile de piele
  • piele sensibilă (acnee, psoriazis, eczeme)

INGREDIENTE CHEIE:

Propolisul, o substanță care a fost adorată de mii de ani pentru proprietățile sale excepționale, acționează ca un agent antibacterian complet natural. Mai mult, are efecte de vindecare, fiind de mare ajutor dacă pielea este afectată de iritații, răni sau mușcături de insecte.

Uleiul esențial de portocală este tonifiant pentru piele, cu efect de purificare și un parfum energizant.

Uleiul esențial de trandafir este un agent calmant și reparator.

Laptele de capră are proprietăți antibacteriene și anti-alergice și luptă cu succes împotriva radicalilor liberi.

PROPRIETĂȚI:

Dacă pielea este afectată de iritații, răni mici sau mușcături de insecte, se poate folosi cu încredere săpunul natural PURIFY. Propolisul are capacitate mare de vindecare. Uleiul esențial de lemn de trandafir completează lista ingredientelor, având un rol important în calmarea și echilibrarea întregului sistem nervos.

S-a ales această combinație de ingrediente, deoarece, împreună cu laptele de capră, uleiul de ricin și untul de shea, reușesc să combată cu succes radicalii liberi – pentru un ten catifelat și frumos.

Ingrediente: ulei de măsline, ulei de palmier, ulei de nucă de cocos, lapte de capră, ulei de ricin, apă termală, unt de shea, ulei esențial de portocale dulci, ulei esențial de trandafir, pulbere de propolis