TRIO VERDE

Săpun natural pentru bărbierit & îngrijirea feței și a bărbii – MR. SOAP

90g

22 lei

[ cremos - spumos - hidratant ]


Săpunul pentru bărbierit și îngrijirea feței de la Trio Verde este un săpun cremos, care face o spumă bogată și fină.

Este fabricat manual din ingrediente naturale, nu conține conservanți chimici, coloranți artificiali sau parfumuri sintetice. Rețeta sa are la bază uleiuri vegetale (argan, cocos, ricin), unt de shea, bentonită (argilă) și uleiuri esențiale de cedru, portocale și eucalipt.

Datorită uleiului esențial de cedru, săpunul are o aromă lemnoasă cu note revigorante și proaspete, oferite de prezența în compoziție a eucaliptului și a portocalei.

Folosit pentru bărbierit, săpunul natural înmoaie firele pentru a fi bărbierite cu ușurință.

Totodată, prin formula sa bogată în substanțe nutritive, îngrijește și hrănește pielea feței, lăsând-o în urma bărbieritului netedă și hidratată.

Prezența  în compoziție a untului de shea face ca pielea să fie hrănită, iar uleiurile vegetale de argan, cocos și ricin, cu proprietăți recunoscute de hrănire a țesutului cutanat, au rol regenerant și hidratant.

Destinat pielii sensibile a feței, cu o tendință naturală spre iritare în urma bărbieritului, săpunul Trio Verde înlătură problema iritațiilor prin prezența argilei din compoziție. Aceasta are un rol multiplu de purificare, detoxifiere, absorbție a impurităților și secrețiilor de la suprafața pielii, curățare profundă și calmare a sensibilităților dermatologice.

Avantajele folosirii săpunului Mr. Soap:

1.     Înmoaie firele de păr pentru un bărbierit usor.

2.     Curăță stratul cutanat în profunzime, îl detoxifică și îl purifică.

3.     Hrănește pielea în mod natural cu ingrediente  bogate  în elemente esențiale, o regenereaza și o hidratează.

4.     Calmează iritațiile provocate în mod natural de bărbierit și atenuează eventualele disconforturi de la suprafața pielii.


Produs testat dermatologic. 100% natural, manufacturat în România.
 

Ingrediente: SODIUM OLIVATE, AQUA, SODIUM COCOATE, SODIUM CASTORATE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM ARGANATE, SODIUM SHEA BUTTERATE, CEDRUS ATLANTICA WOOD OIL, BENTONITE, CITRUS SINENSIS PEEL OIL EXPRESSED, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, CITRAL, LIMONENE.

Ingrediente principale: cedru