MÁDARA

SMART GLOW Săpun vitalizant - ediție limitată

90g

29 lei

MÁDARA Smart Glow ediție limitată de produse cadou combinații de culori îndrăznețe, arome delicioase și o doză potrivită de sclipire și strălucire. 

Presară puțină magie, puțin spirit festiv peste rutina ta de îngrijire a pielii, folosind acest mic săpun – o sursă de prospețime pentru trup și de vitalitate pentru suflet.

 

MÁDARA x ROBERTS RŪRĀNS, ilustrator

Ca de fiecare dată de Sărbători, ne place să ne înconjurăm de lucruri frumoase și, totodată, să oferim în dar ceva inedit și cât mai inspirat.

Prin colecția de cadouri Smart Glow de anul acesta MÁDARA ne aduce din nou aproape de atmosfera de sărbătoare și de aerul festiv, inspirați fiind de trei cuvinte: GLOW, GLAMOUR & STYLE.

Strălucire, fast, stil, culori îndrăznețe și un sens al umorului inteligent în reinterpretarea stilului de viață urban.

Toate acestea ca să ne simțim bine și ca să ne fure un zâmbet. Deoarece, ca în fiecare an, MÁDARA colaborează pentru ediția festivă cu un artist. Iar anul acesta ambalajele jucăușe au fost create de talentatul ilustrator Roberts Rūrāns.

Ingrediente: sodium palmate**, sodium cocoate**, aqua, glycerin**, aroma, sodium citrate, melissa officinalis (lemon balm) leaf extract*, CI77891 (titanium dioxide)****, CI 77288 (chromium oxide greens)****, limonene***, linalool***, citral***. *ingrediente din culturi organice. **fabricat cu ingrediente organice. ***uleiuri esentiale naturale. ****pigmenti minerali puri.