SABIO

Sare de la Marea Moartă cu lavandă - cristale de baie

475g

63 lei
Purifică, protejează și stimulează regenerarea.

Cu siguranţă ai observat cât de repede se vindecă rănile şi ce fină devine pielea dacă înoţi sau pur şi simplu te joci în apa mării. Reprezentând o sursă de sănătate şi frumuseţe şi fiind recunoscută global graţie calităţilor unice în lume, sarea de la Marea Moartă are un conţinut de săruri şi minerale de 30 de ori mai mare decât al altor mări şi oceane. 

Cantitatea  mică de sodiu (10%) şi prezenţa a 21 de minerale, printre care magneziu, potasiu, calciu şi brom, fac din aceasta sare marină una vindecătoare. 12 dintre aceste minerale nu au mai fost găsite în nicio altă mare sau ocean.

Exfolierea  pe care o oferă  Sarea de la Marea Moartă  este extrem de benefică. Dincolo de  faptul că înlătură celulele moarte, impurităţile, bacteriile, având un puternic rol anticelulitic, detoxifiant, îmbunătăţeşte şi circulaţia sângelui la nivelul pielii, o hrăneşte cu substanţe nutritive, o regenerează şi o relaxează. 

Recunoscută ca un ingredient care luptă împotriva semnelor trecerii timpului, eliminând ridurile şi liniile de expresie, această excepţională sare marină calmează pielea şi creşte imunitatea sa, ba mai mult, reduce efectele vizibile ale psoriazisului, eczemelor, inflamaţiilor, uşurarea disconfortului reumatic şi al durerilor musculare, datorită conţinutului ridicat de magneziu, în timp ce calciul întăreşte unghiile.

Pentru a potenţa calităţile sării de la Marea Moartă şi pentru o baie plină de arome, Sabio a adaugat uleiul esenţial de lavandă, având proprietăţi calmante şi relaxante.

Utilizare
Adăugaţi 100g de cristale de baie (3-4 linguri) în cada cu apă caldă şi staţi relaxaţi în apă între 15 şi 20 de minute pentru liniştire, relaxare şi pentru a permite substanţelor active ale produsului să fie absorbite în corp. Nu este necesar să vă clătiţi după baie. Nu se utilizează pe faţă! Dacă produsul intră în contact cu ochii, clătiţi bine cu apă curată.

100% NATURAL!  Fără: SLS, parabeni, aditivi, conservanţi, parfum, coloranţi artificiali.
Potrivit si pentru vegetarieni si vegani.

Ingrediente: sodium chloride/sare de la Marea Moartă, lavandula angustifolia oil/ulei esenţial de lavandă.

Ingrediente principale: sare, lavanda