SABIO

Sare Epsom cu flori de portocal

475ml

60 lei
Sarea Epsom este un mineral compus din magneziu şi sulf (sulfat de magneziu), fiind cunoscută şi sub numele de sare amară.

Are numeroase beneficii pentru sănătate, contribuind la îmbunătăţirea calităţii pielii.

Reduce stresul şi relaxează corpul, îmbunătaţeşte absorbţia nutrienţilor, elimină toxinele şi reduce durerile de cap şi migrenele.

Atunci când este dizolvată în apă, sarea Epsom este rapid absorbită prin piele şi ajută la menţinerea unui nivel ridicat de magneziu în organism. Acesta ajută la formarea de serotonină, ceea ce duce la creşterea nivelului de energie, reducerea iritabilităţii şi stresului.

Astfel, băile săptămânale cu sare Epsom, contribuie la instalarea stării de bine în organism.

Mod de utilizare:  
Adaugaţi 100g de Sare Epsom cu flori de portocal în cada cu apă caldă în care puteţi sta între 15 şi 20 de minute pentru liniştire, relaxare şi pentru a permite substanţelor active ale produsului să fie absorbite în corp.
Nu este necesar să vă clătiţi după baie. 
Nu se utilizează pe faţă ! Daca produsul intră în contact cu ochii, clătiţi bine cu apă curată.
A nu se lăsa la îndemâna copiilor. 

Atenţie!
Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate sau care alăpteaza, persoanelor alergice la sulf şi copiilor sub 6 ani.
Persoanele care suferă de diabet, tiroidă, afecţiuni renale sau cardiovasculare trebuie să consulte medicul înainte de a folosi sarea Epsom.

 

Ingrediente: magnesium sulfate/sare Epsom, citrus aurantium dulcis flower/ flori de portocal, curcuma longa powder/pudră de turmeric, citrus sinensis essential oil/ulei esenţial de portocale.

Ingrediente principale: flori de portocal