SENDO

DENSIFYING Șampon fortifiant cu efect de densificare

250ml

42 lei

DENSIFYING / FORTIFICARE
Recomandat pentru revigorarea părului care devine mai ferm și mai plin de vitalitate.

Șampon cu efect de întărire și densificare a părului. Curăță ușor părul și scalpul, pregătindu-le înainte de aplicarea următorului tratament.

Ingrediente principale:
• Extract biotehnologic de tomate
• Fitocomplex prebiotic (struguri, ghimbir, tămâie)
• Extract de gura lupului
• Germeni de soia și extract de germeni de grâu
• Extract organic de mentă

Mod de utilizare:
Aplicați pe părul umed și masați. Clătiți bine.

Ingrediente naturale >97%
Cruelty free și vegan
Nichel <1,0 ppm


DESPRE SENDO
Alegând forma arhaică a termenului
ESSERE (a fi) → ESSENDO → SENDO
se transmite căutarea permanentă a valorilor antice, apropierea de natura și starea de bine.

BIOTEHNOLOGIE

Sendo utilizează biotehnologia: se extrage potențialul complet al capacității metabolice și biologice a plantelor care se pune la dispoziția tuturor.

Spre deosebire de ingineria genetică, abordarea respectă în totalitate atât plantele cât și ecosistemul. Ingredientele active se obțin din natură într-o formă non-invazivă și nedăunătoare și se utilizează pentru a oferi produselor un nivel de eficiență comparabil cu unele dintre cele mai bune branduri profesioniste.

Decizia de a utiliza ingrediente funcționale biotehnologice permite obținerea de ingrediente vegetale active de înaltă calitate care respectă ecologia plantelor și au zero impact asupra mediului. Conservarea biodiversității și depășirea limitelor sistemului tradițional de cultivare permit accesul la toate plantele necesare, de-a lungul anotimpurilor, în toate punctele de lucru. De fapt, biotehnologia împiedică nevoia de agricultură intensivă, care duce deseori la risipă de apă, o creștere a emisiei de noxe (cauzată de utilajele necesare pentru cultivare, depozitare etc.), datorită ingredientelor active care sunt replicate în laborator.

RESPECT PENTRU OAMENI ȘI RESPECT PENTRU MEDIU

Produsele Sendo se concentrează asupra stării de bine a pielii și o protejează de potențiale substanțe chimice dure.

0% SLS/SLES
0% parabeni și MIT (metilizotiazolinona)
Nichel <1 ppm
0% parfumuri cu coloranți sintetici și alergeni
0% SILICONI
0% VASELINĂ ȘI ULEIURI MINERALE
100% FABRICAT ÎN ITALIA


AMBALAJE – FRUMOSUL ÎN SLUJBA BINELUI

Pentru ambalajele Sendo și-a dorit un design simplu și pur, care să reprezinte formulele produselor lor. În plus, tot plasticul care se folosește are o a doua viață: este vorba despre PET-uri 100% reciclate post-consum (un material care provine în totalitate din colectarea selectivă a deșeurilor de plastic).


Ingrediente: Aqua/Water/Eau, Sodium Coceth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Magnesium Lauryl Sulfate, Parfum/Fragrance, Menthol, Hydrolyzed Tomato Skin, Glycine Soja (Soybean) Germ Extract, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Extract, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Boswellia Serrata Resin Extract, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Gluconolactone, Polyquaternium-7, Propanediol, Lactic Acid, Arginine, Glycerin, Calcium Gluconate, Benzyl Alcohol, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Dehydroacetic Acid.

Ingrediente principale: soia, grau, menta, rosii, vegan