SUSANNE KAUFMANN

HYALURON Serum

30ml

550 lei

Susanne Kaufmann – noul lux.

Următoarea generație de produse de îngrijire a pielii de la Susanne Kaufmann. Produsele, care se bucură de ambalaje noi (realizate din materiale atent reciclate și complet reciclabile), fac parte din angajamentul permanent al brandului de a proteja planeta pentru generațiile viitoare. Simplu, minimalist și cochet. Acesta este noul lux. Pentru creșterea performanței, Susanne Kaufmann a intervenit minor în unele formule prin adăugarea unor ingrediente noi din regiunea alpină. Produsele oferă în continuare aceleași beneficii pe care le cunoașteți și iubiți.

Puterea plantelor a fost dintotdeauna celebrată la Susanne Kaufmann.

Pentru acest ser cu acid hialuronic se folosește o combinație inteligentă de acid hialuronic cu molecule de masă redusă cu cel caracterizat de o masă moleculară ridicată. Se adaugă alge brune care contribuie la menținerea hidratării. Tenul rămâne revigorat și hidratat în profunzime.

Textura ușoară a gelului se absoarbe imediat în piele, serul fiind perfect pentru folosirea de zi cu zi. Pentru un boost de hidratare și bucuria unui ten reconfortat, se poate aplica sub masca hidratantă Susanne Kaufmann.

Oferă:

  • hidratare pură
  • reduce vizibil liniile fine și ridurile
  • restabilește nivelul natural de hidratare
  • îmbunătățește elasticitatea pielii

Pentru:

Orice tip de ten (normal, mixt, uscat, gras, sensibil) care se confruntă cu deshidratarea, aspectul tern, linii fine și riduri, pierderea fermității.

Mod de folosire:

Se aplică 1-2 picături de ser dimineața și seara, pe tenul curat, gât și decolteu.

Aplicarea prin tamponare ușoară protejează moleculele acidului hialuronic care se absorb astfel și mai bine în piele.

Ulterior se continuă cu crema de față obișnuită.

Ingrediente cheie:

Acidul alginic se extrage din algele brune. Susține regenerarea celulară și este un foarte bun energizant al epidermei. 

Acidul hialuronic hidratează eficient, previne deshidratarea tenului și îmbunătățește elasticitatea naturală și fermitatea pielii.


Susanne Kaufmann – experienţa de spa pentru acasă. Produse profesionale realizate dupa cele mai stricte principii și standarde organice.

Susanne Kaufmann  crede în puterea plantelor și în ingredientele active naturale. Fiecare ulei și moleculă  botanică sunt utilizate în cele mai pure și mai eficiente moduri, pentru a asigura pielii cele mai bune rezultate. Ingredientele active sunt utilizate în cel mai mare dozaj posibil pentru eficacitate maximă, fiind în același timp sigure pentru piele.

Ingredientele unice pe bază de plante sunt combinate cu cele mai recente descoperiri științifice și biotehnologii de pionierat pentru a  aduce pielii beneficii eficiente și durabile. Dezvoltarea produselor este o poveste în continuă evoluție, în ritm cu progresul făcut de cercetare și știință cu privire la siguranța ingredientelor pentru uz cosmetic, o listă revizuită în mod constant pentru siguranța respectării standardelor și criteriilor Susanne Kaufmann.

Pentru Susanne Kaufmann, sustenabilitatea a reprezentat una dintre bazele brandului încă de la crearea acestuia în 2003 și de atunci a rămas un angajament continuu. Susanne Kaufmann a studiat cele mai recente evoluții în materie de ambalare responsabilă a produselor, cu focus pe minimizarea amprentei de carbon. Ne prezintă acum cu încântare noile ambalaje care, din același motiv legat de sustenabilitate, se va face treptat. Iar noi vă invităm să redescoperiți produsele pe care le cunoașteți și îndrăgiți.

În cadrul procesului de rebranding, o parte din produse vor purta denumiri noi.


Ingrediente: aqua (water), pentylene glycol, caprylyl/capryl glucoside, glycerin, sodium hyaluronate, sodium levulinate, sodium anisate, sodium cocoyl glutamate, cellulose gum, citric acid, glyceryl caprylate, polyglyceryl-6 oleate, algin, sodium surfactin, parfum.

Ingrediente principale: acid hialuronic