BARCELONING

Set 3 carnețele MODERNIST SGRAFFITO

22 lei

Set de 3 carnețele cu foi albe format A7.

Colecția Sgraffito își propune transpunera pe obiecte a stilurilor ornamentale folosite pe fațadele clădirilor din Barcelona în timpul modernismului catalan de sfârșit de secol 19.

Coperțile carnetelor sunt inspirate din fațade sgraffito situate pe Rambla del Prat, Calle Còrsega și Plaza Comercial de Barcelona.

Dimensiuni: 6.5cm x 9.5cm


Fondat în 2010, Barceloning este un studio de design și producție pentru obiecte decorative inspirate din arta și arhitectura Barcelonei. Colecțiile unesc creativitatea cu funcționalitatea, exprimate în forme, materiale și texturi diferite.

Barceloning este despre a cunoaște Barcelona sub toate formele sale urbane, a-i descoperi detaliile care îi definesc unicitatea, a iubi orașul mediteranean atât de deschis și de cosmopolit. Lucruri pe care fondatorii Barceloning le practică. Convertesc forme și detalii ale orașului în obiecte pe care le putem folosi zi de zi.

Produsele Barceloning se regăsesc în propriul concept store din Barcelona, în spații exclusiviste și în magazinele unor muzee din Catalonia.