Pulpe de Vie

Set 5 măști bio AU BAL MASQUÉ

95 lei

Un cadou inspirat și simpatic!

Conținutul poate fi folosit pentru bucuria exclusivă a celei care l-a cumpărat sau poate deveni pretextul unei beauty girls’ night in.

Cele 5 măști impregnate pe țesătură din bumbac organic răspund tuturor nevoilor posibile, oferind: detoxifiere, hidratare, iluminare, matifiere și protecție!

Iar, în mod specific, măștile pe suport din bumbac sunt imposibil de ignorat – cu o reputație câștigată pe piața pretențioasă a Coreei, își confirmă cu succes versatilitatea de a susține cu generozitate și eficiență orice mix de ingrediente.

Principiul de bază este acela că masca se lasă să acționeze vreme de 10-15 minute pentru ca serumul cu ingrediente active să pătrundă în piele și să atenueze nevoia specifică pe care o vizează.

Fiecare dintre măștile bio 99% naturale se pretează la folosirea relaxată, într-o seară de spa acasă, sau la cea determinată de o problemă care se cere rapid remediată – în fiecare sau oricare zi a anului, înainte de aplicarea machiajului, înaintea unei seri în oraș, la finalul unei zile extrem de obositoare sau drept colac de salvare în mijlocul unei perioade turbulente și stresante.

Iar, datorită formatului de set, de ce să investim energie în a prioritiza nivelul de necesitate al fiecăreia dintre acțiunile oferite, când putem să avem totul acasă, la îndemână, pentru când va veni momentul fiecăreia dintre ele?

Sex on the peach, masca de revitalizare cu extracte din piersică bio – pentru tenul fără vigoare și pentru atunci când pielea este obosită. O singură aplicare este suficientă pentru a beneficia de întregul efect de hrănire al unei măști puternice prin simpla prezență a ingredientelor active naturale. Sex on the Peach oferă tenului un cocktail antioxidant, tocmai remediul necesar pentru a se elibera de stresul urban accesând noi resurse de hidratare, regenerare și protecție. Pielea va căpăta plenitudine, iar fizionomia va avea un aspect odihnit, relaxat – totul prin acțiunea rapidă a mix-ului potrivit de ingrediente atent combinate.

Margaréclat, mască energizantă iluminatoare, cu extracte din grapefruit bio. O singură aplicare este suficientă pentru a beneficia de întregul efect de luminozitate al unei măști puternice prin simpla prezență a ingredientelor active naturale. Ten tern, aer obosit... Un shot de vitamina C, în numai câteva minute! Tenul va reveni la viață, grație acțiunii rapide a mix-ului potrivit de ingrediente atent combinate pentru strălucire, tonifiere și hidratare!

Piña Tomata, masca (cu extracte din roșii bio) cu efect de atenuare a imperfecțiunilor, pentru pielea capricioasă. Datorită activilor săi cu acțiune de purificare, de atingere a unui aspect mat, vizibil uniformizat, Piña Tomata poate gestiona manifestările tenului capricios. Imperfecțiunile, textura granulată, tenul al cărui aspect se deteriorează cu ușurință... dificultăți multiple dispar după aproximativ 10 minute de mic-tratament. Piña Tomata înfrumusețează tenul închizând porii, atenuând vizibilitatea micilor cicatrici cauzate de acnee, tratând, totodată, cauza acesteia prin intermediul acțiunii prebioticului Bioecolia. 

Daïqui’rides, masca (cu extracte din kiwi bio) care diminuează primele riduri, pentru pielea deshidratată și fragilizată. Gândită special pentru tenul deshidratat, cu o elasticitate diminuată, Daïqui’rides netezește, hidratează intensiv și regenerează. Pielea câștigă un plus de tonicitate, apropiindu-se de deplinătatea sa tipică de volum. Ideală pentru un boost înaintea unei seri importante, dar și după o noapte cu mult prea scurtă. Fizionomia va căpăta un aspect radios, odihnit, datorită acțiunii fructului de kiwi bio, tenul va trece printr-un proces de catifelare grație Osilift® (un activ complex brevetat de către Pulpe de Vie), va fi hrănit și protejat prin intermediul florii de hibiscus și regenerat și protejat via extractelor din merișor.

Moji’Détox, masca anti-poluare, pentru pielea încărcată de impuritățile aerului urban. Dimineți încărcate la metrou, somn insuficient, poluare, un ritm al zilelor cu mult prea susținut... stresul cotidian nu afectează numai starea de spirit, ci agresează și pielea. Și, pentru că nu putem să ne refugiem cu toții la țară, masca Moji’Detox își asumă angajamentul de a detoxifia și reda prospețimea tenului, într-un timp record! Principiile detoxifierii angrenează mai multe elemente: regenerare celulară, protejare în fața factorilor de agresiune externă, precum și rehidratarea unei pieli traumatizate, secătuite.

Per total, un beneficiu incontestabil pentru ten, o piele mai frumoasă și mai luminoasă indiferent de circumstanțe.


99% din ingrediente sunt de origine naturală

100% Made in France

Produse folosind fructe considerate necorespunzătore din punct de vedere estetic pentru consumul alimentar, într-un efort de limitare a risipei.


 


Ingrediente principale: piersica, grapefruit, rosii, kiwi, pepene