SUSANNE KAUFMANN

Set BATH MOMENTS

199 lei

Relaxare pentru trup și suflet. Un duo set care vă va purta spre Alpi.

Două uleiuri de baie calmante, minunat aromate, cu un design creat sa încânte și ochiul, în orice baie. Firele de rozmarin și pin sunt culese de către localnicii din zona Bregenzerwald. Astfel fiecare sticlă este unică și aduce cu sine o bucățică de floră spontană alpină. 

BATH FOR THE SENSES (100ml)

Uleiul de baie somptuos poartă parfumul liniștitor de ylang ylang, patchouli și lavandă, toate menite pentru relaxare. Iar rozmarinul, prezent prin binecunoscuta crenguță din sticlă, oferă și ea relaxare minții, confort și stare de bine. În plus are un puternic efect antioxidant și stimulează circulația sangvină. Pielea rămâne hrănită, moale și fină. Uleiul de baie este perfect pentru o baie relaxantă înainte de culcare.

MOUNTAIN PINE BATH (100ml)

Atmosfera și spiritul naturii alpine se regăsesc și în uleiul de baie aromatic pe bază de uleiuri esențiale naturale de pin și molid. Aceste ingrediente specifice zonei sunt recunoscute pentru efectele lor calmante pentru piele și revigorante pentru minte și corp. Întăresc sistemul imunitar, relaxează musculatura și hidratează pielea, iar aromele lor sunt potențate de apa caldă a băii.

Mod de folosire:

Se adaugă 30ml în cada de baie plină și se poate savura pentru 30 minute.


Fiecare produs de baie Susanne Kaufmann înseamnă o experienţă unică pentru simţuri. O experienţă de spa acasă, în propria baie.

Un set cadou în ediție limitată, ideal de oferit în dar sau ca mic răsfăț propriu. Simbolul de pasăre, iconic pentru Susanne Kaufmann, decorează cutiile în varianta de auriu sau roșu. 


Susanne Kaufmann – noul lux.
Următoarea generație de produse de îngrijire a pielii de la Susanne Kaufmann. Produsele, care se bucură de ambalaje noi (realizate din materiale atent reciclate și complet reciclabile), fac parte din angajamentul permanent al brandului de a proteja planeta pentru generațiile viitoare. Simplu, minimalist și cochet. Acesta este noul lux.

“Zgomotul vieții de zi cu zi ne distrage adesea atenția de la valorile esențiale. E important să ne regăsim din liniștea care ne conduce către ele. Cu această colecție festivă, voi și cei dragi vouă vă puteți bucura de momente de relaxare și calm prin ritualurile de spa alpine.” Susanne KaufmanIngrediente: BATH FOR THE SENSES: polyglyceryl-4 caprate, aqua (water), parfum, pentylene glycol, limonene, linalool, benzyl salicylate, alpha-isomethyl ionone, coumarin. MOUNTAIN PINE BATH: polyglyceryl-4 caprate, aqua (water), pentylene glycol, picea abies leaf oil, pinus mugo pumilio twig leaf oil, limonene.