ECOMAX

Soluție pentru curățarea suprafețelor din baie – Natural Spearmint

71ml

27 lei

Acesta este un produs natural de curățenie pentru baie eficient grație proprietăților de curățare și neutralizare a mirosurilor conferite de către ingredientele vegetale biodegradabile, sustenabile și regenerabile.

Uleiul esențial de mentă, de calitate specifică utilizării terapeutice a acestuia, oferă soluției un parfum revigorant.

Mod de folosire

Se pulverizează pe suprafața dorită și se șterge, până la curățare, cu o bucată de pânză sau un burete umed. Pentru rezultate optime, se recomandă folosirea unei pânze din microfibră.

Acest produs spală cu eficiență orice suprafață din baie – vasul de toaletă, cada, chiuveta, oglinda, robineții și alte elemente din metal, precum și suprafețele din piatră sau marmură.

Pur & Pur și simplu mai bun

Soluțiile pentru curățenie Eco-Max sunt produse în Canada și își datorează proprietățile și formula mix-urilor de extracte vegetale.

Activitățile casnice legate de curățenie devin, astfel, rutine complet sigure pentru sănătate.

Chiar și lipsite de prezența chimicalelor dure, produsele Eco-Max nu presupun vreun compromis legat de eficacitate, rezultatele recomandându-le atât pentru acasă cât și pentru orice alt context care le poate solicita prezența.

Inscriptia „non-bio” de pe etichetele produselor naturale Ecomax semnalează faptul că acestea nu conțin enzime, acestea fiind fabricate fără să conțină iritanți.

Este bine ca toate produsele de curățenie să fie depozitate astfel încât să fie inaccesibile copiilor.

Ingrediente: Water, Food Grade Citric Acid, Food Grade Sodium Citrate, Decyl Glucoside, Mentha Viridis (Spearmint) Leaf Oil.

Ingrediente principale: menta, vegan