ECOMAX

Soluție pentru curățat universală – Natural Lemongrass

710ml

27 lei

Acesta este un produs pentru toate suprafețele – eficient grație proprietăților de curățare și neutralizare a mirosurilor conferite de către ingredientele vegetale biodegradabile, sustenabile și regenerabile.

Uleiul esențial de lemongrass de calitate specifică utilizării terapeutice a acestuia oferă prospețime și dulceață curățeniei de zi cu zi.

Mod de folosire

Se pulverizează pe suprafața dorită și se șterge, apoi, până la curățare, cu o bucată de pânză sau un burete umed. Pentru rezultate optime, se recomandă folosirea unei pânze din microfibră.

Pentru podele, se diluează aproximativ 125ml de produs în 4,6l de apă.

Acest produs spală cu eficiență orice suprafață curățabilă cu ajutorul soluțiilor diluate în apă.

Pur & Pur și simplu mai bun

Soluțiile pentru curățenie Eco-Max sunt produse în Canada și își datorează proprietățile și formula mix-urilor de extracte vegetale.

Activitățile casnice legate de curățenie devin, astfel, rutine complet sigure pentru sănătate.

Chiar și lipsite de prezența chimicalelor dure, produsele Eco-Max nu presupun vreun compromis legat de eficacitate, rezultatele recomandându-le atât pentru acasă cât și pentru orice alt context care le poate solicita prezența.

Inscriptia „non-bio” de pe etichetele produselor naturale Ecomax semnalează faptul că acestea nu conțin enzime, acestea fiind fabricate fără să conțină iritanți.

Este bine ca toate produsele de curățenie să fie depozitate astfel încât să fie inaccesibile copiilor.

Ingrediente: Water, <5% Non-ionic Surfactant, Cymbopogon Schoenanthus (Lemongrass) Oil, Sodium Citrate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate and Citric Acid. Produs certificat pentru impact de mediu redus.

Ingrediente principale: lemongrass, vegan