SUSANNE KAUFMANN

Spumă de baie FLORI DE NALBĂ – ediție limitată

30ml

49 lei

Spuma de baie luxuriantă este perfectă pentru relaxarea corpului și a minții.

Extractele naturale din flori de nalbă oferă protecție pielii împotriva factorilor nocivi de mediu, calmează iritații și oferă pielii o hidratare intensivă.

Lavanda din compoziție are efecte relaxante și calmante.

Spuma fină și aromele delicate transformă baia într-un real răsfăț.

Mod de folosire:
Se toarnă conținutul de 30ml cadă în timp ce aceasta se umple cu apă caldă. Relaxați-vă pentru 30 minute, ingredientele naturale vor calma trupul și mintea.

Susanne Kaufmann: “Mini spuma de baie în ediție festivă limitată este turnată, împreună cu mici rămurele, în sticluțe roșii adorabile. Un mic răsfăț ideal de oferit în dar.”

Susanne Kaufmann – experienţa de spa pentru acasă. Produse profesionale realizate dupa cele mai stricte principii și standarde organice.

Susanne Kaufmann  crede în puterea plantelor și în ingredientele active naturale. Fiecare ulei și moleculă  botanică sunt utilizate în cele mai pure și mai eficiente moduri, pentru a asigura pielii cele mai bune rezultate. Ingredientele active sunt utilizate în cel mai mare dozaj posibil pentru eficacitate maximă, fiind în același timp sigure pentru piele.

Ingredientele unice pe bază de plante sunt combinate cu cele mai recente descoperiri științifice și biotehnologii de pionierat pentru a  aduce pielii beneficii eficiente și durabile. Dezvoltarea produselor este o poveste în continuă evoluție, în ritm cu progresul făcut de cercetare și știință cu privire la siguranța ingredientelor pentru uz cosmetic, o listă revizuită în mod constant pentru siguranța respectării standardelor și criteriilor Susanne Kaufmann.


Ingrediente: Aqua purificata (water), coco glucoside, sodium coco sulfate, glycerin, malva sylvestris (mallow) extract, sodium levulinate, sodium anisate, coco glucoside (and) glyceryl oleate, flos monardae sine calycibus extract, juniperus oxycedrus extract, pinus sylvestris oil, sodium chloride, polyglyceryl-4 caprate, citric acid, guaiazulene, pentylene glycol, limonene*, geraniol*. (*components of essential oils)