SENDO

SUN RITUAL Mască regenerantă after-sun

200ml

58 lei

Gama Sun Ritual este dedicată rutinei de îngrijire a părului pentru perioada în care acesta este expus la soare. Produsele oferă hidratare, hrănire și strălucire părului care intră în contact prelungit cu soarele, sarea din mare sau clorul din piscină.

Cu această mască părul devine fin și mătăsos după expunerea la soare, sare sau clor. Formula vine cu proprietăți extrem de hrănitoare și regenerante – este îmbogățită cu ulei organic de nucă, care ajută la hidratarea și strălucirea părului, mai ales atunci când are un aspect tern, deshidratat.

Ingrediente principale:
• Extract biotehnologic de tomate
• Ulei de monoi
• Ulei organic de nucă

Mod de utilizare:
După spălarea părului cu șamponul regenerant Sun Ritual, aplicați uniform pe părul umed. Se lasă să acționeze 5-10 minute, apoi se clătește.

Ingrediente naturale >98%
Cruelty free și vegan
Nichel <1,0 ppm

DESPRE SENDO
Alegând forma arhaică a termenului ESSERE (a fi) → ESSENDO → SENDO se transmite căutarea permanentă a valorilor antice, apropierea de natura și starea de bine.

BIOTEHNOLOGIE
Sendo utilizează biotehnologia: se extrage potențialul complet al capacității metabolice și biologice a plantelor care se pune la dispoziția tuturor. Spre deosebire de ingineria genetică, abordarea respectă în totalitate atât plantele cât și ecosistemul. Ingredientele active se obțin din natură într-o formă non-invazivă și nedăunătoare și se utilizează pentru a oferi produselor un nivel de eficiență comparabil cu unele dintre cele mai bune branduri profesioniste.

Decizia de a utiliza ingrediente funcționale biotehnologice permite obținerea de ingrediente vegetale active de înaltă calitate care respectă ecologia plantelor și au zero impact asupra mediului. Conservarea biodiversității și depășirea limitelor sistemului tradițional de cultivare permit accesul la toate plantele necesare, de-a lungul anotimpurilor, în toate punctele de lucru. De fapt, biotehnologia împiedică nevoia de agricultură intensivă, care duce deseori la risipă de apă, o creștere a emisiei de noxe (cauzată de utilajele necesare pentru cultivare, depozitare etc.), datorită ingredientelor active care sunt replicate în laborator.

RESPECT PENTRU OAMENI ȘI RESPECT PENTRU MEDIU

Produsele Sendo se concentrează asupra stării de bine a pielii și o protejează de potențiale substanțe chimice dure.

0% SLS/SLES
0% parabeni și MIT (metilizotiazolinona)
Nichel <1 ppm
0% parfumuri cu coloranți sintetici și alergeni
0% SILICONI
0% VASELINĂ ȘI ULEIURI MINERALE
100% FABRICAT ÎN ITALIA

AMBALAJE – FRUMOSUL ÎN SLUJBA BINELUI

Pentru ambalajele Sendo și-a dorit un design simplu și pur, care să reprezinte formulele produselor lor. În plus, tot plasticul care se folosește are o a doua viață: este vorba despre PET-uri 100% reciclate post-consum (un material care provine în totalitate din colectarea selectivă a deșeurilor de plastic).


Ingrediente: Aqua/Water/Eau, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Myristyl Alcohol, Behentrimonium, Chloride Parfum/Fragrance, Juglans Regia (Walnut) Seed Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil Gardenia, Tahitensis Flower Extract, Hydrolyzed Tomato Skin, Myristyl Lactate, Dicaprylyl Ether, Lauryl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Dimer Dilinoleyl, Dimer Dilinoleate, Tocopherol, Citric Acid, Isopropyl Alcohol, Glyceryl Laurate, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate