SENDO

SUN RITUAL Șampon regenerant after-sun

250ml

45 lei

Gama Sun Ritual este dedicată rutinei de îngrijire a părului pentru perioada în care acesta este expus la soare. Produsele oferă hidratare, hrănire și strălucire părului care intră în contact prelungit cu soarele, sarea din mare sau clorul din piscină.

Descoperă delicatețea șamponului regenerant Sun Ritual – formulat special pentru curățarea frecventă a părului expus la soare, sare sau clor. Formula conține extract biotehnologic de roșii, ulei de monoi și extract organic de cireșe, care ajută la hrănirea părului afectat de deshidratarea provocată de razele soarelui.

Ingrediente principale:
• Extract biotehnologic de tomate
• Ulei de monoi
• Extract organic de cireșe

Mod de utilizare:
Aplicați pe părul umed și masați. Clătiți bine. Pentru cele mai bune rezultate, aplicați la final masca regenerantă Sun Ritual.

Ingrediente naturale >97%
Cruelty free și vegan
Nichel <1,0 ppm

DESPRE SENDO
Alegând forma arhaică a termenului
ESSERE (a fi) → ESSENDO → SENDO
se transmite căutarea permanentă a valorilor antice, apropierea de natura și starea de bine.

BIOTEHNOLOGIE
Sendo utilizează biotehnologia: se extrage potențialul complet al capacității metabolice și biologice a plantelor care se pune la dispoziția tuturor. Spre deosebire de ingineria genetică, abordarea respectă în totalitate atât plantele cât și ecosistemul. Ingredientele active se obțin din natură într-o formă non-invazivă și nedăunătoare și se utilizează pentru a oferi produselor un nivel de eficiență comparabil cu unele dintre cele mai bune branduri profesioniste.

Decizia de a utiliza ingrediente funcționale biotehnologice permite obținerea de ingrediente vegetale active de înaltă calitate care respectă ecologia plantelor și au zero impact asupra mediului. Conservarea biodiversității și depășirea limitelor sistemului tradițional de cultivare permit accesul la toate plantele necesare, de-a lungul anotimpurilor, în toate punctele de lucru. De fapt, biotehnologia împiedică nevoia de agricultură intensivă, care duce deseori la risipă de apă, o creștere a emisiei de noxe (cauzată de utilajele necesare pentru cultivare, depozitare etc.), datorită ingredientelor active care sunt replicate în laborator.

RESPECT PENTRU OAMENI ȘI RESPECT PENTRU MEDIU

Produsele Sendo se concentrează asupra stării de bine a pielii și o protejează de potențiale substanțe chimice dure.

0% SLS/SLES
0% parabeni și MIT (metilizotiazolinona)
Nichel <1 ppm
0% parfumuri cu coloranți sintetici și alergeni
0% SILICONI
0% VASELINĂ ȘI ULEIURI MINERALE
100% FABRICAT ÎN ITALIA

AMBALAJE – FRUMOSUL ÎN SLUJBA BINELUI

Pentru ambalajele Sendo și-a dorit un design simplu și pur, care să reprezinte formulele produselor lor. În plus, tot plasticul care se folosește are o a doua viață: este vorba despre PET-uri 100% reciclate post-consum (un material care provine în totalitate din colectarea selectivă a deșeurilor de plastic).


Ingrediente: Aqua/Water/Eau, Sodium Coceth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Parfum/Fragrance, Caprylyl/Capryl Glucoside, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Prunus Avium (Sweet, Cherry) Fruit Extract Gardenia Tahitensis Flower Extract Hydrolyzed tomato skin, Tocopherol, Citric Acid, Polyquaternium-7, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate