SENDO

SUN RITUAL Ulei nutritiv pentru păr Sun-Shine

100ml

115 lei

Gama Sun Ritual este dedicată rutinei de îngrijire a părului pentru perioada în care acesta este expus la soare. Produsele oferă hidratare, hrănire și strălucire părului care intră în contact prelungit cu soarele, sarea din mare sau clorul din piscină.

Uleiul Sun-Shine a fost conceput și formulat special pentru a oferi hrănire și hidratare intensive părului expus la soare, sare și clor. Textura sa ușoară este îmbogățită cu ulei organic de rodie, care revitalizează părul și oferă o extra strălucire.

Ingrediente principale:
• Mix de uleiuri biotehnologice de măsline, migdale, in și borage
• Ulei de monoi
• Ulei organic de rodie

Mod de utilizare:

Câteva picături se aplică pe lungimea firelor de păr înaintea expunerii la soare, sare sau clor. Se poate aplica atât pe părul umed cât și pe cel uscat.

Ingrediente naturale >97%
Cruelty free și vegan
Nichel <1,0 ppm

DESPRE SENDO
Alegând forma arhaică a termenului ESSERE (a fi) → ESSENDO → SENDO se transmite căutarea permanentă a valorilor antice, apropierea de natura și starea de bine.

BIOTEHNOLOGIE
Sendo utilizează biotehnologia: se extrage potențialul complet al capacității metabolice și biologice a plantelor care se pune la dispoziția tuturor. Spre deosebire de ingineria genetică, abordarea respectă în totalitate atât plantele cât și ecosistemul. Ingredientele active se obțin din natură într-o formă non-invazivă și nedăunătoare și se utilizează pentru a oferi produselor un nivel de eficiență comparabil cu unele dintre cele mai bune branduri profesioniste.

Decizia de a utiliza ingrediente funcționale biotehnologice permite obținerea de ingrediente vegetale active de înaltă calitate care respectă ecologia plantelor și au zero impact asupra mediului. Conservarea biodiversității și depășirea limitelor sistemului tradițional de cultivare permit accesul la toate plantele necesare, de-a lungul anotimpurilor, în toate punctele de lucru. De fapt, biotehnologia împiedică nevoia de agricultură intensivă, care duce deseori la risipă de apă, o creștere a emisiei de noxe (cauzată de utilajele necesare pentru cultivare, depozitare etc.), datorită ingredientelor active care sunt replicate în laborator.

RESPECT PENTRU OAMENI ȘI RESPECT PENTRU MEDIU

Produsele Sendo se concentrează asupra stării de bine a pielii și o protejează de potențiale substanțe chimice dure.

0% SLS/SLES
0% parabeni și MIT (metilizotiazolinona)
Nichel <1 ppm
0% parfumuri cu coloranți sintetici și alergeni
0% SILICONI
0% VASELINĂ ȘI ULEIURI MINERALE
100% FABRICAT ÎN ITALIA

AMBALAJE – FRUMOSUL ÎN SLUJBA BINELUI

Pentru ambalajele Sendo și-a dorit un design simplu și pur, care să reprezinte formulele produselor lor. În plus, tot plasticul care se folosește are o a doua viață: este vorba despre PET-uri 100% reciclate post-consum (un material care provine în totalitate din colectarea selectivă a deșeurilor de plastic).


Ingrediente: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Dicaprylyl Ether, Parfum/Fragrance, Punica Granatum Seed Oil, Gardenia Tahitensis Flower Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Juglans Regia (Walnut) Seed Oil, Beta-Sitosterol, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Borago Officinalis Seed Oil, Tocopherol, Squalene.