SUSANNE KAUFMANN

Multi Protection Mist – spray protector lumină albastră

75ml

299 lei

Susanne Kaufmann – noul lux.
Următoarea generație de produse de îngrijire a pielii de la Susanne Kaufmann. Produsele, care se bucură de ambalaje noi (realizate din materiale atent reciclate și complet reciclabile), fac parte din angajamentul permanent al brandului de a proteja planeta pentru generațiile viitoare. Simplu, minimalist și cochet. Acesta este noul lux. Pentru creșterea performanței, Susanne Kaufmann a intervenit minor în unele formule prin adăugarea unor ingrediente noi din regiunea alpină. Produsele oferă în continuare aceleași beneficii pe care le cunoașteți și iubiți.

Cu proprietăți care protejează pielea împotriva stresului oxidativ zilnic cauzat de lumina albastră și radiațiile infraroșii *, spray-ul ultra-performant Multi Protection Mist acționează ca un scut asupra pielii, apărând-o de influențele nocive ale telefoanelor și ecranelor noastre smart. Aliatul perfect al vieților noastre digitale.

Pe întreg parcursul zilei pielea noastră este expusă factorilor care îi pot slăbi bariera naturală de protecție și îi pot accelera îmbătrânirea prematură. Radiațiile infraroșii și lumina albastră a ecranelor și smartphone-urilor noastre, pătrund mai adânc în straturile pielii, putând contribui la pigmentare, riduri, roșeață și aspect tern.

Susanne Kaufmann a creat aceast spray facial anti-aging ultra performant pentru a oferi protecție împotriva influențelor digitale dăunătoare și pentru a lăsa pielea strălucind de vitalitate în fiecare zi.

Un amestec de ectoină cu efect antirid și coenzima Q10 protejează pielea, menținând-o hidratată și stimulând producția de colagen, în timp ce extractul de proteină de mătase o regenerează și o calmează. În plus, extractul de liliac de vară (Buddleja Officinalis) ajută la reducerea roșeții și pigmentării cauzate de lumina albastră.

Utilizați zilnic ca parte a rutinei de îngrijire a pielii propuse de Susanne Kaufmann.

Oferă:
  • protecție dovedită împotriva luminii albastre și a radiațiilor infraroșii
  • reducerea roșeții și a pigmentării
  • stimularea producției de colagen

Pentru:

Toate tipurile de ten (normal, mixt, uscat, matur, gras, sensibil). Pielea deshidratată, pielea uscată, tenul cu aspect tern, tenul matur, ridurile fine, hiper-pigmentarea, poluarea urbană.

Beneficii;

Anti-aging, hidratant, protector, reparator, calmant, efect de fermitate.

Mod de utilizare:

Folosiți zilnic pentru a vă proteja împotriva poluării digitale. Se poate folosi în completarea cremei de protecție solară, pentru beneficii optime ale pielii.

După curățare, pulverizați generos pe întreaga față, gât și decolteu. Lăsați să se absoarbă în piele. Aplicați ulterior crema hidratantă curentă și pe cea de îngrijire a ochilor. Poate fi aplicat pe tot parcursul zilei pentru reîmprospătare sau peste make-up.

Pont:

Un partener perfect pentru Multi Protection Mist este best-seller-ul Eye Rescue Serum. Acesta reduce cearcănele și aspectul de ochi umflați, netezește vizibil semnele de îmbătrânire și are un efect energizant pentru zona din jurul ochilor, acționând împotriva stresului provocat de razele UV și de lumina albastră emisă de ecranele digitale.

Potrivit pentru toate tipurile de ten – normal, mixt, uscat, matur, gras, sensibil.

Ingrediente cheie;

Extract de Buddleja Officinalis – s-a dovedit că protejează pielea de daunele cauzate de factori de stres precum radiațiile UV, căldura, uscăciunea sau frigul. Ajută la prevenirea ridurilor și a altor leziuni ale pielii.

Ectoina – stabilizează membranele celulare și lipidele, protejând astfel împotriva influențelor nocive ale mediului înconjurător. Ectoina crește capacitatea pielii de a stoca umiditatea.

Q10 – Coenzima Q10 (ubiquinonă) este prezentă în toate celulele umane și este esențială pentru producerea de energie celulară. Se diminuează odată cu înaintarea în vârstă și sub influența factorilor de stres extern asupra pielii umane. Q10 asigură efect antioxidant și poate îmbunătăți aspectul semnelor de îmbătrânire.

Proteina de mătase – proprietățile hidratante ale sericinei din proteina de mătase protejează pielea (în special stratul hidro-lipidic) și o împiedică să se usuce.

Inspirația din spatele produsului

Multi Protection Mist a fost dezvoltat cu scopul de a proteja pielea de daunele aduse de mediul înconjurător, reînnoind sistemul cutanat și susținând mecanisme corporale reparatorii pentru protejarea pielii pe termen lung. Sprayul conține ingrediente naturale puternice precum ectoină și Q10. S-a dovedit că extrasele extrem de eficiente de Buddleja Officinalis (liliac de vară) protejează pielea de efectele dăunătoare ale razelor de lumină, ale razelor infraroșii și ale luminii albastre.

"Am vrut să creez soluția perfectă pentru a proteja pielea de expunerea dăunătoare la lumină albastră generată de ecranele și dispozitivele noastre electronice. Acest spray protector hidratant, infuzat cu ingrediente naturale puternice – extract de Buddleja Officinalis, Q10 și ingredientul meu preferat, ectoina, – oferă pielii un scut protector și reduce roșeața și pigmentarea, având în același timp un efect de întinerire. Companionul perfect al vieților noastre digitale."

Susanne Kaufmann

Fără parafină sau parabeni

Cruelty Free

Fără sulfați sau siliconi

Spray-ul este ambalat într-o sticlă fabricată din plastic reciclat 100%.

*Teste realizate pe ingrediente.


Ingrediente: aqua, pentylene glycol, glycerin, polyglyceryl-4 caprate, ectoin, buddleja officinalis flower extract, lecithin, sericin, ubiquinone, sempervivum tectorum extract, galactoarabinan, propanediol, sodium levulinate, saccharide isomerate, sodium anisate, citric acid, sodium citrate, potassium sorbate, parfum.