SUSANNE KAUFMANN

Gel facial de curăţare REFILL

250ml

280 lei

Dezvoltat pentru a reduce risipa de ambalaje, sistemul inovativ de reumplere de la Susanne Kaufmann este pur ecologic și nu reduce cu niciun strop plăcerea folosirii produselor.

Recipientele de refill au fost create pentru a prelungi viața ambalajelor din sticlă precum și pentru a reduce consumul de plastic și emisiile de carbon.

Fiecare recipient, cu designul său inteligent, este fabricat din 75% materiale reciclate post consum și este ulterior reciclabil, fiind astfel ambalajul cel mai prietenos cu mediul.

Gelul de curăţare este indicat în mod special pentru tenul mixt. Conţine un complex de ierburi atent selecţionate, coada şoricelului şi "Meisterwurz" (Peucedanum ostruthium) – plantă medicinală din Alpi. Aceste plante sunt recunoscute pentru calităţile lor calmante şi antibacteriene.

Tenul este curăţat cu blândeţe, revitalizat şi pregătit pentru etapele următoare de îngrijire. Aplicaţi gelul fin dimineaţa şi seara cu mişcări circulare şi apoi clătiţi cu apă călduţă.

Mod de utilizare la reumplere:

Se îndepărtează pompița recipientului original din sticlă și se pune deoparte, pe o suprafață curată. Nu trebuie clătită sau spălată deoarece apa poate afecta calitatea produsului la reumplere.

Se taie cu grijă, cu ajutorul unui foarfece, micul dop al recipientului de reumplere. Se toarnă conținutul în sticla originală și se reatașează pompița.

Ambalajul original din sticlă se poate refolosi de până la 4 ori pentru reumplere.

100% reciclabil. Creat din 75% plastic reciclat.

ELLE Green Beauty Star 2021

În ianuarie 2021 editorii ELLE au analizat peste 500 de produse din industria cosmetică pentru a alege starurile anului în materie de Green Beauty.

Recipientele pentru reumplere Susanne Kaufmann se numără printre câștigători. Recunoscute ca fiind un ELLE Green Beauty Star au fost premiate pentru inovație și contribuția la reducerea semnificativă a emisiilor de carbon.

Ingrediente: aqua (water), pentylene glycol, glycerin, alcohol, sodium salicylate, plantago lanceolata leaf extract, berberis aquifolium extract, carbomer, pyrus malus fruit extract, pectin, chlorella vulgaris, lupinus albus protein ferment, radix imperatoriae cs., triticum vulgare (weat) bran extract, yeast ferment extract, sodium hyaluronate, sodium hydroxide solution, parfum (fragrance), benzyl salicylate, linalool, bisabolol.