SUSANNE KAUFMANN

Lapte demachiant

100ml

179 lei

Laptele demachiant conţine un complex din muşeţel, nalbă şi flori de sunătoare, ca agent folosindu-se uleiul energizant din sâmburi de măceşe.

Laptele demachiant curăţă tenul în profunzime şi îndepărtează machiajul cu blândeţe, fără a irita ochii.

Recomandat oricărui tip de ten, ideal pentru cel uscat și/sau sensibil.

Aplicaţi dimineaţa şi seara o cantitate generoasă pe piele şi apoi clătiţi cu apă.

Susanne Kaufmann – experienţa de spa pentru acasă. Produse profesionale realizate dupa cele mai stricte principii și standarde organice.

Susanne Kaufmann  crede în puterea plantelor și în ingredientele active naturale. Fiecare ulei și moleculă  botanică sunt utilizate în cele mai pure și mai eficiente moduri, pentru a asigura pielii cele mai bune rezultate. Ingredientele active sunt utilizate în cel mai mare dozaj posibil pentru eficacitate maximă, fiind în același timp sigure pentru piele.

Ingredientele unice pe bază de plante sunt combinate cu cele mai recente descoperiri științifice și biotehnologii de pionierat pentru a  aduce pielii beneficii eficiente și durabile. Dezvoltarea produselor este o poveste în continuă evoluție, în ritm cu progresul făcut de cercetare și știință cu privire la siguranța ingredientelor pentru uz cosmetic, o listă revizuită în mod constant pentru siguranța respectării standardelor și criteriilor Susanne Kaufmann.

Ingrediente: aqua (water), caprylic/capric triglyceride, ethylhexyl palmitate, pentylene glycol, rosa canina (rose hip) seed oil, methyl glucose sesquistearate, tocopherol, chamomilla recutita (matricaria) flower extract, salvia officinalis (sage) leaf extract, hypericum perforatum extract, achillea millefolium (yarrow) extract, althea officinalis root extract, glycerin, stearyl alcohol, carbomer, sodium hydroxide, parfum (fragrance), potassium sorbate, sodium benzoate, benzyl salicylate, citral, limonene, linalool.