SUSANNE KAUFMANN

Toner calmant

100ml

179 lei

Susanne Kaufmann – noul lux.
Următoarea generație de produse de îngrijire a pielii de la Susanne Kaufmann. Produsele, care se bucură de ambalaje noi (realizate din materiale atent reciclate și complet reciclabile), fac parte din angajamentul permanent al brandului de a proteja planeta pentru generațiile viitoare. Simplu, minimalist și cochet. Acesta este noul lux. Pentru creșterea performanței, Susanne Kaufmann a intervenit minor în unele formule prin adăugarea unor ingrediente noi din regiunea alpină. Produsele oferă în continuare aceleași beneficii pe care le cunoașteți și iubiți.

Tonerul calmant conține un mix regenerant din extracte de mușețel, codița șoricelului și nalbă. Alături de acidul hialuronic, acest melanj de ingrediente hrănesc și calmează pielea uscată, oferind revigorare și hidratare. Extractul de salvie purifică și energizează pielea – pentru un ten sănătos.

Perfect și ca revigorant al pielii pe tot parcursul zilei. La 100 ml acest toner are dimensiunea ideală pentru a vă însoți în călătorii. Pentru acasă, descoperă și dimensiunea la 250 ml.

Oferă:

  • calmare, hidratare
  • echilibrarea nivelului de pH
  • pregătirea tenului pentru etapele ulterioare de îngrijire

Pentru:

Ten uscat, normal, mixt, gras, matur, sensibil. Ideal și pentru tenul iritat sau cu impurități.

Beneficii:

Curăță în profunzime și hidratează, micește porii, calmează tenul.

Mod de folosire:

Este ultimul pas în rutina de curățare a tenului, înaintea aplicării cremei obișnuite sau a unui tratament facial.

Se aplică cu ajutorul dischetei demachiante, îndepărtează ultimele impurități sau urme de machiaj.

Permiteți uscarea tenului înaintea aplicării oricărui alt produs.

Poate fi aplicat și ca refresh pe tot parcursul zilei.

Ingrediente cheie:

Mușețelul are un efect antiinflamator, antiseptic și de rafinare a pielii. De asemenea îmbunătățește regenerarea celulară.

Acidul hialuronic hidratează eficient, previne deshidratarea tenului și îmbunătățește elasticitatea naturală și fermitatea pielii.

Extractul de nalbă protejează împotriva stresorilor din mediul înconjurător, hidratează și calmează iritația și roșeața.

Codița șoricelului conține cantități ample de vitamina A, cunoscută sub numele de retinol natural. Ajută la creșterea activității enzimelor și stimulează producția de colagen.

Datorită ingredientelor naturale e posibilă o tulburare în timp a loţiunii.


Susanne Kaufmann – experienţa de spa pentru acasă. Produse profesionale realizate dupa cele mai stricte principii și standarde organice.

Susanne Kaufmann  crede în puterea plantelor și în ingredientele active naturale. Fiecare ulei și moleculă  botanică sunt utilizate în cele mai pure și mai eficiente moduri, pentru a asigura pielii cele mai bune rezultate. Ingredientele active sunt utilizate în cel mai mare dozaj posibil pentru eficacitate maximă, fiind în același timp sigure pentru piele.

Ingredientele unice pe bază de plante sunt combinate cu cele mai recente descoperiri științifice și biotehnologii de pionierat pentru a  aduce pielii beneficii eficiente și durabile. Dezvoltarea produselor este o poveste în continuă evoluție, în ritm cu progresul făcut de cercetare și știință cu privire la siguranța ingredientelor pentru uz cosmetic, o listă revizuită în mod constant pentru siguranța respectării standardelor și criteriilor Susanne Kaufmann.

Pentru Susanne Kaufmann, sustenabilitatea a reprezentat una dintre bazele brandului încă de la crearea acestuia în 2003 și de atunci a rămas un angajament continuu. Susanne Kaufmann a studiat cele mai recente evoluții în materie de ambalare responsabilă a produselor, cu focus pe minimizarea amprentei de carbon. Ne prezintă acum cu încântare noile ambalaje care, din același motiv legat de sustenabilitate, se va face treptat. Iar noi vă invităm să redescoperiți produsele pe care le cunoașteți și îndrăgiți.

În cadrul procesului de rebranding, o parte din produse vor purta denumiri noi.


Ingrediente: aqua (water), glycerin, pentylene glycol, polyglyceryl-4 caprate, arctium lappa root extract, mel, sodium hyaluronate, malva sylvestris (mallow) extract, achillea millefolium extract, althaea officinalis root extract, chamomilla recutita (matricaria) flower extract, hypericum perforatum extract, salvia officinalis (sage) leaf extract, sodium levulinate, saccharide isomerate, sucrose laurate, sorbitol, hydrogenated starch hydrolysate, sodium anisate, sucrose dilaurate, hydrogenated lecithin, citric acid, sucrose trilaurate, sodium citrate, cholesterol, alcohol denat., limonene, linalool, benzyl salicylate, citral, parfum.