SUSANNE KAUFMANN

Spray de pernă calmant

75ml

119 lei

Susanne Kaufmann – noul lux.
Următoarea generație de produse de îngrijire a pielii de la Susanne Kaufmann. Produsele, care se bucură de ambalaje noi (realizate din materiale atent reciclate și complet reciclabile), fac parte din angajamentul permanent al brandului de a proteja planeta pentru generațiile viitoare. Simplu, minimalist și cochet. Acesta este noul lux. Pentru creșterea performanței, Susanne Kaufmann a intervenit minor în unele formule prin adăugarea unor ingrediente noi din regiunea alpină. Produsele oferă în continuare aceleași beneficii pe care le cunoașteți și iubiți.

Spray-ul de pernă are un efect profund calmant. Este creat pe baza unui mix de uleiuri esențiale pure cu efect relaxant, care ajută la instalarea unui somn liniștit.

Beneficii:

  • calmant
  • reduce stresul și senzația de tensiune
  • asigură un somn liniștit
  • îmbunătățește atmosfera camerei

Creat cu ulei esențial de portocale care uşurează căile respiratorii şi ulei esențial de lavandă, recunoscut pentru proprietăţile sale relaxante şi odihnitoare, spray-ul calmant de la Susanne Kaufmann poate fi secretul pentru un somn bun.

Pasiunea pentru starea de bine se simte în fiecare produs creat de Susanne Kaufmann. În viziunea ei, tratarea holistică a corpului este cheia pentru menținerea acestuia într-un echilibru sănătos și armonios.

Nu subestimați niciodată importanța somnului. În timp ce dormim, corpul eliberează hormoni care acționează pentru detoxifierea organismul și îl pregătește pentru ziua următoare. Același lucru este valabil și pentru piele. Vă recomandăm să dormiți cel puțin 7-8 ore pe noapte.

Dedicați o seară pe săptămână unei cărți bune, departe de orice dispozitiv digital. În felul acesta vă protejați atât pielea cât și ochii de radiațiile luminii albastre. În plus, corpul se relaxează și va fi mai bine pregătit pentru un somn odihnitor.

Ingrediente cheie:

Lavandă

Extractul din flori de lavandă ajută la relaxarea mușchilor și la calmarea nervilor. Proprietățile naturale antimicrobiene și antioxidante protejează pielea și neutralizează radicalii liberi.

Uleiul de portocale

Un ulei esențial întăritor și stimulator. Are un efect revigorant asupra respirației și favorizează relaxarea.

Utilizare:

Spray-ul se pulverizează direct pe pernă înainte de culcare. Aromele calmante vă vor ajuta să alunecați în somn.

Datorită ingredientelor active naturale, conținutul poate părea ușor tulbure.


Ingrediente: Aqua Purificata (Water), Alcohol Plant, Lavandula Officinalis (Lavender) Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil, Linalool, Limonene, Citrus Aurantifolia (Lime) Oil, Citral

Ingrediente principale: lavanda, portocale