NOOUT

Tablete pentru curățare SUPRAFEȚE – zero plastic (refill 3 tablete)

35 lei

Curățenie zero waste și modul cel mai ușor de a reduce consumul de plastic în casă.

Tablete efervescente pentru curățarea suprafețelor. Potrivite pentru toate suprafețele dure, cu excepția celor din marmură sau altă piatră naturală.

Cum funcționează?

1.    Se umple cu apă călduță un recipient cu pulverizator
2.    Se adaugă tableta efervescentă
3.    Se așteaptă 3-5 minute până când tableta este complet dizolvată

Și gata! Puneți dopul și sunteți pregătiți pentru curățenie :-)

Tabletele nu conțin microplastic, sunt biodegradabile, vegane și fără conservanți.

1 tabletă = 500ml de soluție de curățare, iar setul conține 3 x tablete efervescente pentru curățarea suprafețelor.

Tabletele Noout au un diametru de 20mm. Orice recipient care permite introducerea acestei dimensiuni poate fi folosit. Iar pentru rezultate optime, recipientul ar trebui să aibe o capacitate de maximum 750ml.

Și dacă nu aveți la îndemână un recipient cu pulverizator, puteți cumpăra unul dintre seturile Noout care conțin fiecare 1 recipient + 3 tablete pentru curățarea suprafețelor, a băii sau a geamurilor.

Puteți cumpăra setul o singură dată, pentru că data viitoare veți avea nevoie doar de tabletele de rezervă.

Tabletele efervescente nu conțin niciun fel de substanțe nocive pentru noi sau mediul înconjurător. Ingredientele principale sunt acidul citric, surfactanții anionici biodegradabili, bicarbonatul de sodiu și o cantitate mică de colorant care este alimentar, prin urmare non-toxic. Se adaugă un pic de parfum hipoalergen, astfel încât casa să miroasă a proaspăt după curățenie.

NOOUT se numără printre cei care consideră ca trebuie reciclat și refolosit. Astfel, recipientele pentru soluțiile de curățare sunt create 100% din plastic reciclat colectat din supermarketuri olandeze. Iar ambalajele pentru tablete sunt din hârtie certificată TÜV Austria.

Recipiente care se pot folosi la nesfârșit! Pentru că noi suntem cei care le umplem cu apă. Și nicio grijă, sunt la rândul lor reciclabile.

Prin tabletele de curățenie se reduce complet transportul de apă. Și de ce să transportăm apă, când o putem lua de la propria chiuvetă!

Cu o singură tabletă obținem 500ml de soluție de curățare – zero plastic, biodegradabilă, sănătoasă pentru noi și mediul înconjurător, vegană și fără conservanți.


Ingrediente: Sodium Citrate, Sodium Bicarbonat , Citric Acid, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate Sulfuric Acid, Mono-C12-14-Alkyl Esters, Sodium Salts, Leucine, Sodium Benzoate, Parfum, Colorant

Ingrediente principale: vegan