SABIO

TEA TREE ACNE SPOT serum

10ml

44 lei

Un serum destinat tratării formațiunilor acneice, fiind formulat cu ingrediente specifice, care transferă calitățile lor benefice pielii grase/afectată de acnee.

Previne proliferarea bacteriilor răspunzătoare de apariția coșurilor și inflamațiilor.

În același timp, contribuie la închiderea porilor și la regenerarea celulară.

Astfel, uleiul de jojoba are proprietăţi nutritive şi emoliente şi ajută pielea să devină moale şi catifelată.

Totodată, conține iodină, un compus care luptă împotriva bacteriilor responsabile de apariția și întreținerea acneei.

Uleiul esențial de tea tree (arborele de ceai) este folosit în acest serum în concentrație mare, ca tratament local al formațiunilor acneice, reducând recurența acestora, datorită remarcabilelor calități antimicrobiene și antiinflamatorii pe care le posedă.

Serumul este ambalat într-un recipient de sticlă cu bilă roll-on din oțel care are un efect răcoritor foarte plăcut, permite o aplicare ușoară și, totodată, are și rol de protecție pentru preţiosul conţinut.

Aplicare:
Se aplică o cantitate mică de serum pe formațiunile acneice, până la pătrunderea totală în piele, evitând contactul cu ochii. Se folosește zilnic, dimineața și seara, numai pe tenul curățat în prealabil.
Nu se clătește. Se pot aplica în continuare celelalte produse de îngrijire din rutina zilnică.

Valabilitate : 24 luni de la data deschiderii
Recomandări: Nu lăsaţi la îndemâna copiilor. Numai pentru uz extern.Ingrediente: simmondsia chinensis seed oil/ulei de jojoba, melaleuca alternifolia leaf oil*/ulei esențial de arbore de ceai, tocopherol/vitamina E. * posibil alergen, conține: citral, limonene, geraniol, linalool.