SABIO

Burete natural pentru curățarea tenului

20 lei

Acest burete natural a fost recoltat din Marea Mediterană, printr-o tehnică atentă, care permite regenerarea sa naturală și poate fi utilizat ca produs de igienă personală, în timpul procesului de curățare și demachiere a tenului.

Componenta sa principală, denumită spongină (formează scheletul buretelui), are o structură foarte fină, elastică și exfoliază delicat tenul la fiecare folosire, curățându-l în profunzime.

Pentru a conserva durata de viață a buretelui, acesta trebuie clătit cu apă călduță (cel mult 50 grade Celsius) după fiecare folosire, stors bine și lăsat la uscat într-un mediu bine ventilat. Se poate realiza săptămânal o curățare a sa mai temeinică, prin imersarea buretelui într-un vas cu apă călduță, în care a fost dizolvată în prealabil o lingură cu vârf de bicarbonat de sodiu sau de soluție dezinfectantă.

Este un produs non-alergenic, obținut dintr-o resursă ce se regenerează, este netratat și purificat numai prin procedee fizice. Poate fi folosit pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru tenul sensibil.

Fiind un produs natural, poate varia ca dimensiuni și greutate față de poza de produs de pe site.