MÁDARA

COLLAGEN BLOOM Set

209 lei 167 lei

Complet inspirat din natură – un ritual care-ți va ilumina tenul prin susținerea nivelului optim de colagen și a fermității pielii.

Peptide derivate natural, proteine și aminoacizi se întrunesc în acest trio plin de vigoare.

DERMA COLLAGEN Hydra-Fill Firming Serum (full-size 30ml) – serul multi premiat contribuie la stimularea sintezei de colagen pentru îmbunătățirea elasticității și fermității pielii. Se aplică pe tenul curat, dimineața și seara, urmat de cremele de zi/noapte Derma Collagen.

CADOU: 2 produse în format travel

DERMA COLLAGEN Cremă Hydra-Fill Firming (15ml) – hidratează intensiv pielea, în timp ce asigură protejarea și susținerea colagenului – pentru reducerea ridurilor și a liniilor fine.

DERMA COLLAGEN Night Source Cremă de noapte (15ml) – acționează în timp ce tu visezi – activează ciclurile de reînoire celulară care se petrec pe parcursul nopții, contribuind la stimularea sintezei de colagen. Pentru un ten mai fin, cu aspect mai plin la trezire.
Ingrediente: Produsele cosmetice organice MÁDARA sunt create fără parfumuri sintetice, fără conservanţi sintetici, fără uleiuri minerale, fără propylene glycol sau alte ingrediente sintetice. Certificate Ecocert.