RAFTUL CU MIRESME

Exfoliant fin pentru ten

200ml

94 lei

detoxifiant • catifelant • hidratant • regenerant

Exfolierea are rolul de a indeparta celulele moarte de la suprafata tenului, stimuland regenerearea celulara.

Exfolierea cu exfoliantul fin de la Raftul cu miresme se poate face in fiecare zi timp de o luna pentru un efect de intinerire vizibil. In fiecare seara se face o exfoliere cu presiune medie pe toata fata, inclusiv in jurul ochilor. Dupa 1 saptamana se observa un efect de luminozitate iar dupa 1 luna de intinerire.

Aceast procedeu se face 1 singura data pe an. Ulterior acestuia se mentine ritualul exfolierii de 2-3 ori / saptamana.

Atentie! Acest procedeu nu se poate efectua cu orice produs exfoliant, ci doar cu produsele care au aceasta recomandare din partea producatorului. Exfoliantul fin de la Raftul cu Miresme contine particule extrem de fine, care permit acest tip de tratament.

Curatarea se face cu ajutorul fainei de orez si mierii. Faina de orez exfoliaza bland celulele moarte in timp ce mierea detoxifiaza puternic fiind un antimicrobian natural.

Hranirea si hidratarea o fac uleiurile regenerante de rosa mosqueta, canepa, migdale dulci.

Mod de aplicare:

Se ia o cantitate de exfoliant cam de dimensiunea unei alune. Se aplica pe toata fata cu presiune medie, inclusiv in jurul ochilor. La final se spala cu apa calduta.

In prealabil se poate lasa pe ten timp de 15 min., caz in care actioneaza ca o masca.


  • produs 100% natural
  • nu contine: conservanti, parabeni, OMG (organisme modificate genetic)
  • produs VEGAN
  • aport ridicat de substante active

Ingrediente: Miere de salcam (melem), ulei de canepa (cannabis sativa seed oil), ulei de Rosa Mosqueta BIO (rosa moschata seed oil), ulei de migdale dulci (prunus amygdalus dulcis oil), ulei de floarea soarelui (helianthus annuus seed oil), faina de orez, ulei esential de citrice.

Ingrediente principale: miere, trandafir, migdale