SUSANNE KAUFMANN

Gel de curăţare purificator REFILL

250ml

280 lei

Dezvoltat pentru a reduce risipa de ambalaje, sistemul inovativ de reumplere de la Susanne Kaufmann este pur ecologic și nu reduce cu niciun strop plăcerea folosirii produselor.

Recipientele de refill au fost create pentru a prelungi viața ambalajelor din sticlă precum și pentru a reduce consumul de plastic și emisiile de carbon.

Fiecare recipient, cu designul său inteligent, este fabricat din 75% materiale reciclate post consum și este ulterior reciclabil, fiind astfel ambalajul cel mai prietenos cu mediul.

Gelul purificator de curățare este formulat cu un amestec de ingrediente botanice cum ar fi pufulița alpină cu proprietăți purificatoare, extractul de Meisterwurz (Peucedanum ostruthium), plantă medicinală din Alpi care ajută la revitalizarea aspectului pielii și acid hialuronic hidratant. Bisabololul, un compus al uleiului de mușețel, calmează pielea și reduce eventuale inflamații. Conține surfactanți pe bază de zahăr obținuți din materii prime regenerabile. Aceștia îndepărtează eficient impuritățile și machiajul fără să usuce tenul.

Tenul este curăţat cu blândeţe, revitalizat, rămâne fin şi pregătit pentru etapele următoare de îngrijire.

Oferă:

  • demachiere eficientă, inclusiv a ochilor
  • efect antibacterian pentru tenul mixt, cu impurități

Pentru:

Orice tip de ten (normal, mixt, gras, uscat, matur, sensibil), iar formula fină este ideală pentru tenul mixt și/sau cu impurități.

Mod de utilizare la reumplere:

Se îndepărtează pompița recipientului original din sticlă și se pune deoparte, pe o suprafață curată. Nu trebuie clătită sau spălată deoarece apa poate afecta calitatea produsului la reumplere.

Se taie cu grijă, cu ajutorul unui foarfece, micul dop al recipientului de reumplere. Se toarnă conținutul în sticla originală și se reatașează pompița.

Ambalajul original din sticlă se poate refolosi de până la 4 ori pentru reumplere.

100% reciclabil. Creat din 75% plastic reciclat.

ELLE Green Beauty Star 2021

În ianuarie 2021 editorii ELLE au analizat peste 500 de produse din industria cosmetică pentru a alege starurile anului în materie de Green Beauty.

Recipientele pentru reumplere Susanne Kaufmann se numără printre câștigători. Recunoscute ca fiind un ELLE Green Beauty Star au fost premiate pentru inovație și contribuția la reducerea semnificativă a emisiilor de carbon.


Susanne Kaufmann – experienţa de spa pentru acasă. Produse profesionale realizate dupa cele mai stricte principii și standarde organice.

Susanne Kaufmann  crede în puterea plantelor și în ingredientele active naturale. Fiecare ulei și moleculă  botanică sunt utilizate în cele mai pure și mai eficiente moduri, pentru a asigura pielii cele mai bune rezultate. Ingredientele active sunt utilizate în cel mai mare dozaj posibil pentru eficacitate maximă, fiind în același timp sigure pentru piele.

Ingredientele unice pe bază de plante sunt combinate cu cele mai recente descoperiri științifice și biotehnologii de pionierat pentru a  aduce pielii beneficii eficiente și durabile. Dezvoltarea produselor este o poveste în continuă evoluție, în ritm cu progresul făcut de cercetare și știință cu privire la siguranța ingredientelor pentru uz cosmetic, o listă revizuită în mod constant pentru siguranța respectării standardelor și criteriilor Susanne Kaufmann.

Pentru Susanne Kaufmann, sustenabilitatea a reprezentat una dintre bazele brandului încă de la crearea acestuia în 2003 și de atunci a rămas un angajament continuu. Susanne Kaufmann a studiat cele mai recente evoluții în materie de ambalare responsabilă a produselor, cu focus pe minimizarea amprentei de carbon. Ne prezintă acum cu încântare noile ambalaje care, din același motiv legat de sustenabilitate, se va face treptat. Iar noi vă invităm să redescoperiți produsele pe care le cunoașteți și îndrăgiți.

În cadrul procesului de rebranding, o parte din produse vor purta denumiri noi.

Ingrediente: aqua (water), coco-glucoside, sodium coco-sulfate, glycerin, cocamidopropyl betaine, polyglyceryl-4 caprate, glyceryl oleate, sodium levulinate, bisabolol, epilobium fleischeri flower/leaf/stem extract, peucedanum ostruthium root extract, sodium hyaluronate, citric acid, sodium chloride, sodium anisate, hydrolyzed wheat protein, coconut acid, pentylene glycol, triticum vulgare (wheat) bran extract, yeast ferment extract, sodium benzoate, tocopherol, hydrogenated palm glycerides citrate, methyl benzoate, parfum.