WELEDA

Migdale Lapte demachiant (ten sensibil)

75ml

53 lei

Lapte demachiant extrem de delicat și fără parfum – pentru pielea sensibilă.

Începeți ritualul delicat de curățare a pielii cu o loțiune ușoară, nutritivă, perfect compatibilă cu pielea. Uleiul de migdale organice și cel de sâmburi de prune au proprietăți similare cu sebumul pielii, în plus și puteri nutritive.

Acțiunea blândă a acestei loțiuni demachiante ușoare, cremoase, nu agresează pielea, îi restaurează echilibrul de lipide și îi menține hidratarea.

Beneficii:

Curățare extrem de delicată, previne deshidratarea, restaurează echilibrul de lipide, hrănește și lasă pielea catifelată și proaspătă. Potrivită ca produs de demachiere – a se evita zona ochilor.

Compatibilitate cu pielea demonstrată în teste dermatologice, pentru pielea sensibilă sau predispusă la alergii.

Fără materii prime provenite din uleiuri minerale, aditivi şi parfumuri sintetice, coloranţi sau agenţi de conservare sintetici.

Mod de utilizare:

Aplicaţi dimineaţa şi seara cu vârfurile degetelor sau cu ajutorul unei dischete demachiante umede o cantitate mică pe faţă, gât şi decolteu şi distribuiţi-o uniform prin mişcări circulare. Ocoliţi zona din jurul ochilor. Îndepărtaţi cu apă călduţă sau cu ajutorul unei dischete demachiante umede.

Weleda. În armonie cu omul și natura.


Ingrediente: Water (Aqua), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Glyceryl Stearate SE, Alcohol, Prunus Domestica Seed Oil, Xanthan Gum, Lactic Acid.

Ingrediente principale: migdale dulci, prune