MÁDARA

BOOST Ser Amino-fill 3D Lifting

25ml

120 lei

Formulat cu amino-lipide și biopolimeri de origine vegetală, serul concentrat oferă tenului un efect instantaneu de lifting, îmbunătățind aspectul pielii mature, lipsite de fermitate.

Oferă finețe, îmblânzește aspectul liniilor fine și a ridurilor. Protejează structura proteinelor esențiale pentru piele și formează o reală rețea de suport la suprafața tenului.

O SUPRADOZĂ DE INGREDIENTE ANTI-AGING

Serul booster ultra concentrat conține amino-lipide și biopolimeri de origine vegetală care asigură un lifting mecanic imediat la suprafața pielii. Acționează în direcția accelerării producției de colagen pentru diminuarea liniilor fine și a ridurilor oferind un boost de fermitate, finețe și catifelare.

EFECT CONCENTRAT

  • efect instantaneu de fermitate
  • revitalizează conturul facial
  • reduce apariția liniilor fine și a ridurilor
  • stimulează suplețea și fermitatea pielii

Utilizare:

Se folosește dimineața sau pentru pregătirea tenului înaintea aplicării produselor de make-up.

Se aplică pe fața și decolteul curate dimineața sau înaintea unui eveniment de seară. Se continuă cu o cremă hidratantă.

Aplică booster-ul întotdeauna ca prim pas de îngrijire, pentru a facilita penetrarea tenului de către ingredientele sale active.

Pentru cele mai bune rezultate se poate folosi ca tratament intensiv 10 zile consecutive, după care se poate folosi de 2-3 ori pe săptămână pentru menținerea rezultatelor consolidate inițial.


Pentru efecte optime se poate folosi împreună cu următoarele produse Madara:

Gama TIME MIRACLE pentru efecte puternice anti-aging.

Gama DERMA COLLAGEN sau VITAMIN C Cremă reparatoare iluminatoare (urmată de protecție solară) – pentru o extra stimulare de colagen.

Se poate combina cu succes și cu serul booster HYALURONIC COLLAGEN care se aplică seara – pentru o piele hidratată în profunzime și un aspect al tenului mai elastic și mai fresh.


Testat dermatologic

Reducerea ridurilor: -26% riduri după o oră de la folosire*

Sporirea fermității: +12% fermitate după o oră de la folosire**

*studiu dermatologic, realizat pe un grup de 18 voluntari (43-65 ani)

**studiu dermatologic, realizat pe un grup de 19 voluntari (39-65 ani)


Ingrediente: AQUA; GLYCERIN; CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE; PENTYLENE GLYCOL; PRUNUS AMYGDALUS (ALMOND) DULCIS OIL*; CETEARYL ALCOHOL; GLYCERYL STEARATE CITRATE; PALMITOYL ISOLEUCINE; CYATHEA CUMINGII LEAF EXTRACT; CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE) ***; MICA (CI 77019)***; CELLULOSE; XANTHAN GUM; AROMA; ASCORBYL PALMITATE; TOCOPHEROL; SODIUM PHYTATE; POTASSIUM HYDROXIDE; LINALOOL**; GERANIOL**; CITRONELLOL**. *ingrediente din agricultura biologica, **din uleiuri esentiale naturale, ***pigmenti minerali puri