MÁDARA

BOOST Ser Hyaluronic Collagen

25ml

120 lei

Formulat cu acid hialuronic multimolecular și zaharuri de origine vegetală cu acțiune de menținere a apei în straturile pielii, acest ser concentrat contribuie la restabilirea echilibrului în nivelul de hidratare și sinteza proteinelor esențiale pentru piele.

Acidul hialuronic multimolecular îmbunătățește hidratarea, sprijină sporirea fermității pielii, densității și elasticității acesteia.

Acidul hialuronic cu masă moleculară scăzută este capabil să pătrundă în straturile profunde ale pielii pentru a restabili prezența apei și producția de colagen. Iar acidul hialuronic cu masă moleculară ridicată formează un film protector, o peliculă hidratantă care ajută la menținerea apei la suprafața pielii, prevenind evaporarea și protejând tenul în fața factorilor agresivi externi.

O SUPRADOZĂ STIMULATOARE DE COLAGEN

  • hidratează în profunzime
  • stimulează producția de colagen, oferă fermitate și finețe pielii
  • întărește bariera de protecție proprie pielii
  • ajută la restabilirea volumului facial prin stimularea proteinelor aparținând în mod structural pielii

Utilizare:

Se aplică pe tenul perfect curat seara, urmat de o cremă hidratantă.

Aplică booster-ul întotdeauna ca prim pas de îngrijire, pentru a facilita penetrarea tenului de către ingredientele sale active.

Pentru cele mai bune rezultate se poate folosi ca tratament intensiv 10 zile consecutive, după care se poate folosi de 2-3 ori pe săptămână pentru menținerea rezultatelor consolidate inițial.


Pentru efecte optime se poate folosi împreună cu următoarele produse Madara:

Gama DERMA COLLAGEN sau Vitamin C Cremă reparatoare iluminatoare – pentru o extra stimulare de colagen.

SOS HYDRA Cremă rehidratantă – pentru o extra porție de hidratare.

În cazul tenului matur, se poate alterna cu succes și cu serul booster AMINO 3D LIFTING – pentru impact asupra liniilor fine și semnelor de îmbătrânire.


Testat dermatologic

+48% mai multă hidratare*
24h BOOST* pentru mai mult de 24 ore

*testare dermatologică prin măsurarea instrumentală a nivelului de hidratare al pielii


Ingrediente: AQUA; GLYCERIN**; CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE; SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL*; PENTYLENE GLYCOL; CETEARYL ALCOHOL; GLYCERYL STEARATE CITRATE; CELLULOSE; HYDROLYZED HYALURONIC ACID; XYLITYLGLUCOSIDE; ANHYDROXYLITOL; AROMA; XANTHAN GUM; GLYCERYL CAPRYLATE; XYLITOL; SODIUM HYALURONATE; ASCORBYL PALMITATE; RASPBERRY KETONE; SODIUM PHYTATE; CI 77491 (IRON OXIDES)***; POTASSIUM HYDROXIDE. *ingrediente din agricultura biologica, **creat cu ingrediente organice, ***pigmenti minerali puri

Ingrediente principale: acid hialuronic