MÁDARA

DERMA COLLAGEN Hydra-Fill Firming Serum

30ml

189 lei

Susținerea intensivă a nivelului optim de colagen.

Serumul ultra-rafinat în a cărui formulă se regăsesc peptide naturale generate biotehnologic, microalge și acid hialuronic contribuie la stimularea sintezei de colagen pentru îmbunătățirea elasticității și fermității pielii.

Redă pielii proteine esențiale și aminoacizi, consolidând rețeaua extracelulară a epidermei. Textura ușoară, inovatoare intră rapid în piele, asigurând confort de lungă durată și senzație de ultra-catifelare.

COLAGENUL

Contribuie cu până la 80% la menținerea volumului pielii.

Colagenul este una din proteinele cheie care menține cu până la 80% volumul pielii. Cantitatea de colagen definește aspectul tenului nostru – fermitatea, suplețea și prospețimea acestuia.

Colagenul natural se pierde odată cu înaintarea în vârstă. Începând cu 25 de ani, colagenul scade cu aproximativ 1% în fiecare an. În consecință pielea devine mai subțire, își pierde din fermitate și încep să apară liniile fine și ridurile.

După 30 de ani producția proprie de colagen scade cu rapiditate. Iar prevenția este cheia în minimizarea efectelor îmbătrânirii tenului și apariției ridurilor – este esențial să păstrăm vie producția de colagen, în special între 30 și 45 de ani.

SOLUȚIA MADARA
Gama DERMA COLLAGEN se bazează pe combinația unică între peptide derivate natural, acid hialuronic, microalge și molecule stimulatoare. Toate aceste ingrediente dau semnale pielii pentru producerea de colagen iar astfel tenul își păstrează textura bună și un aspect general optim.

Ce sunt peptidele?

Ne putem gândi la ele ca la niște mici cărămizi – module de proteine și aminoacizi – esențiale în structura construcției pielii. Datorită dimensiunii lor foarte mici, peptidele penetrează epiderma extrem de ușor și îi îmbunătățesc eficient structura. Hexapeptide-11, care stau la baza produselor DERMA COLLAGEN, este creată din 6 aminoacizi vitali pentru stimularea sintezei de colagen și evitarea pierderii elasticității.

Alte ingrediente cheie în produsele DERMA COLLAGEN

Extracte de spirulina platensis

Bogate în proteine și aminoacizi esențiali, aceste microalge previn pierderea colagenului din epidermă. Teste in vitro au dovedit că stimulează celulele producătoare de colagen.

Extracte de alteromonas ferment

Ingrediente active derivate din fitoplancton. Stimulează la rândul lor sinteza de colagen și elastină.

Mod de utilizare:

Se aplică pe tenul curat, zilnic, dimineața și seara. Ulterior se poate aplica crema Derma Collagen Hydra-Fill Firming.


Ingrediente: Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Juice*, Aqua/Water, Glycerin, Pentylene Glycol, Glyceryl Citrate/Lactate/Linoleate/Oleate, Caprylic/Capric Triglyceride, Coco-Caprylate/Caprate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Triheptanoin, Glyceryl Stearate, Alcohol, Aroma/Fragrance, Palmitic Acid, Stearic Acid, Xanthan Gum, Hexapeptide-11, Ascorbyl Palmitate (Vitamin C), Tocopherol (Vitamin E), Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Sodium Phytate, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Spirulina Platensis Extract, Alteromonas Ferment Extract, Phenethyl Alcohol, Linalool**, Limonene**. *ingrediente din agricultura biologica, **din uleiuri esentiale naturale

Ingrediente principale: peptide