MÁDARA

INFINITY MIST Esență probiotică spray

100ml

175 lei

Esență probiotică spray. Hidratantă. Echilibrantă. Revigorantă.

De-a lungul miilor de ani, climatul dur nordic a ajuns să genereze soiuri de plante care demonstrează calități extraordinare. Rădăcini adânci, frunze amare, scoarțe abrazive și noduroase – fiecare a oferit proprietăți unice și fiecare în parte a ajuns să salveze vieți.

Distilată în această esență probiotică, înțelepciunea lor atemporală și, mai ales, substanțele lor active concentrate echivalează cu o rouă dătătoare de viață pentru pielea secătuită și însetată după hidratare, confort și protejare. Aceasta se re-echilibrează și capătă, în plus, o strălucire perlată.

Conținând zaharuri vegetale care au capacitatea de a reține apa, precum și acid hialuronic, acest tonic lejer și totuși puternic în acțiunea sa restabiliește nivelul de hidratare al pielii, ridicându-i nivelul de confort și oferindu-i protejarea de care are atâta nevoie.

Lactobacilii probiotici normalizează microbiomul pielii, stimulează bariera de hidratare proprie pielii și previne pierderea de apă din straturile profunde ale acesteia, în timp ce polifenolii extrași din planta de sânziană țin la distanță factorii de mediu agresivi.

Pielea este împrospătată, calmată și devine instantaneu radioasă.

Potrivită pentru toate tipurile de piele și toate vârstele.

Mod de utilizare:

Infinity Mist poate fi folosită ca substitut pentru tonic în secvența îngrijirii tenului, iar acțiunea va fi una de creștere a stării de sănătate și, de ce nu, a stării de spirit a pielii tale.

Se pulverizează pe tenul, gâtul și decolteul curate dimineața și, oridecâte ori ne dorim, pe parcusul zilei, pentru hidratare, confort și prospețime instantanee.

Infinity Mist este varianta de luat cu noi oriunde, oricând, a unui boost rapid pentru ten – calmare, confort și revigorare, chiar și peste machiaj. Poate susține un reflex de zi de zi, de oră cu oră, al readucerii tenului în parametrii de sănătate și frumusețe pe care ni-i dorim.

Pentru un efect maximal de sporire a imunității pielii, Infinity Mist se asociază în mod optim cu serul pentru imunitatea tenului INFINITY DROPS.

Sub lupă: zona de confort a pielii tale

În mod constant, pielea pierde apă. Cantitatea totală de apă care se evaporă în mod uzual printr-o piele sănătoasă, pe parcursul unei zile, totalizează echivalentul a două pahare. Concomitent, o serie întreagă de factori de mediu aspri cu mecanismele de reglare a pielii îi erodează capacitatea de a păstra apa de care are atâta nevoie.

Hidratarea complexă și completă fortifică barierele pielii și, astfel, reduce pierderea de apă la nivel cutanat. Această esență probiotică face ca tenul să se poată întoarce cu lejeritate în zona sa de confort – un teritoriu definit de o atingere împrospătată și tonifiată și de o senzație de hidratare și, ei bine, confort.

Procesul este, mai mult, unul extrem de rapid, datorită moleculelor esenței care, mici și agile, pătrund cu ușurință în profunzimea epidermei. Acidul hialuronic, pe de altă parte, cu masă moleculară mare, precum și scăzută, se ocupă atât de hidratarea cât și de volumul și fermitatea tenului.   

  • acid hialuronic / menține hidratarea, dar este responsabil și de volumul și fermitatea tenului
  • zaharuri vegetale care au capacitatea de a reține apa / inhibă evaporarea apei
  • polifenoli extrași din planta de sânziană / activitate remarcabilă împotriva radicalilor liberi
  • lactobacil probiotic / limitează deshidratarea, reduce roșeața și sensibilitatea, menține echilibrul microbiomului


Ingrediente: Aqua/Water, Alcohol, Galium Verum (Lady`s Bedstraw/Madara) Extract*, Aroma/Fragrance, Betaine, Lactobacillus Ferment Lysate, Sodium PCA, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Propanediol, Glycerin, Potassium Hydroxide, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Rhamnose, Glucose, Glucuronic Acid, Limonene**, Linalool**, Citral**. *ingrediente din agricultura biologica, **din uleiuri esentiale naturale