MOSSA

JUICY SHAKE Demachiant bifazic pentru ochi

100ml

59 lei

Formula sa delicată și suculentă în extracte benefice din fructe reușește să îndepărteze machiajul specific ochilor, chiar și mascara water-resistant, fardurile de pleoape dintre cele mai dense și, în general, produsele – de la concealer și până la creion – cu textură și consistență dintre cele mai heavy duty.

Acțiunea sa nu se oprește aici, însă. Acidul hialuronic pe care îl conține hidratează și calmează, iar extractele din cătină albă și cel din zmeură re-echilibrează necesarul de vitamine și funcțiile fragilei pieli perioculare.

Profilul de fluid bifazic

Încorporând o suspensie pe bază de apă și una având ca bază un ulei, acest demachiant cu acțiune duală reușește îndepărtarea cu ușurință și rapiditate a produselor de machiaj persistente.

Mai departe, acțiunea specifică fiecăruia, apoi îngemănată într-un singur produs se mai traduce și în, pe de o parte, purificarea tenului și, pe de alta, hrănirea și catifelarea acestuia. Nu în mică parte, aceste beneficii adiționale ale demachiantului se datorează infuzării fluidelor cu extracte din fructe de pădure nordice.

Fructe de pădure nordice

Multiplele vitamine pe care cătina albă și zmeura le împrumută Juicy Shake sunt prețioase datorită efectelor de elasticizare și conferire de suplețe și vitalitate. Formula demachiantului bifazic hidratează și împrospătează pielea din jurul ochilor, redându-i strălucirea naturală.

Mod de folosire

După agitarea temeinică a flaconului, pentru ca cele două straturi componente să se omogenizeze temporar, fluidul rezultat se aplică pe o dischetă din bumbac și se curăță, apoi, machiajul ochilor. Procesul se finalizează prin clătirea cu apă.

Produs vegan, testat dermatologic, certificat Ecocert

Ingrediente: Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Juice*, Isoamyl Laurate, Glycerin**, Sodium Chloride, Aqua/Water, Tocopherol (Vitamin E), Sodium Levulinate, Raspberry Ketone, Sodium Benzoate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Lactic Acid, Sodium Phytate, Capsicum Annuum (Paprika) Fruit Extract*, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Fruit Extract*, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Citric Acid, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Potassium Sorbate. *ingrediente din agricultura biologica. **realizat cu ingrediente organice.

Ingrediente principale: acid hialuronic, catina, zmeura, vegan