PULPE DE VIE

Mască detoxifiantă, anti-poluare Moji'Detox

22 lei

O mască facială hidratantă impregantă pe o țesătură fină din bumbac organic (și biodegradabil), pe bază de extracte din pepene galben bio.

O singură aplicare, de aproximativ 12 minute, este suficientă pentru a beneficia de întrega acțiune anti-poluare a unei măști puternice prin simpla prezență a ingredientelor active naturale.

Dimineți încărcate la metrou, somn insuficient, poluare, un ritm al zilelor cu mult prea susținut... stresul cotidian nu afectează numai starea de spirit, ci agresează și pielea.

Și, pentru că nu putem să ne refugiem cu toții la țară, masca Moji’Detox își asumă angajamentul de a detoxifia și reda prospețimea tenului, într-un timp record!

Principiile detoxifierii angrenează mai multe elemente: regenerare celulară, protejare în fața factorilor de agresiune externă, precum și rehidratarea unei pieli traumatizate, secătuite.

Grație activilor concentrați recunoscuți pentru proprietățile lor hidratante, detoxifiante, regenerante, calmante și cu acțiune de protejare, avem șansa de a acorda tenului o bine-meritată pauză – o oază de relaxare într-o zi arhiplină.

Secretul Moji’Detox rezidă într-un cocktail de ingrediente naturale:

  • Pepene galben bio. În procent de 90% apă, rehidratează și retonifiază pielea, stimulând, în plus, regenerarea celulară. Abundent în mod natural în pepene, licopenul își aduce contribuția la proces catalizând eliminarea toxinelor. Pepenele deține, totodată, rezerve ridicate de vitamina A și C, substanțe care ameliorează aspectul pielii și, ca efect de profunzime, o protejează de radicalii liberi.
  • Roiniță (melisă), contribuind cu o acțiune calmantă, anti-oxidantă și anti-aging, este aliatul principal al pielii delicate și sensibile în interacțiunea cu produsele faciale.
  • Fucocert® - un activ natural brevetat cu un efect de hidratare ultra-intensă obținut din procesul de fermentare a zahărului.
  • Morcov sălbatic - Daucus Carota Sativa în latină și regele neoficial al ingredientelor detox. Uniformizează tenul, ameliorează starea tenului agresat, plus regenerează și revitalizează pielea obosită.

Mod de utilizare:

Pasul 1 - Se aplică masca pe tenul curat și uscat. O exfoliere prealabilă, folosind, spre exemplu, Pulpe de Vie Sucré Frappé, facilitează pătrunderea în profunzime a ingredientelor active. Se aplică masca cu grijă, suprapunând marginile și decupajele acesteia cu contururile feței, respectiv ochi, nas și gură.

Pasul 2 – Se lasă să acționeze vreme de 10-15 minute.

Pasul 3 – Se îndepărtează masca. Eventualul surplus de serum (neabsorbit de către piele în răstimpul celor aproximativ 12 minute) se poate fie masa cu delicatețe pentru definitivarea procesului, fie îndepărta cu puțină apă.

99% din ingrediente sunt de origine naturală

100% Made in France

Produs folosind fructe considerate necorespunzătore din punct de vedere estetic pentru consumul alimentar, într-un efort de limitare a risipei.Ingrediente: Aqua (water) ● glycerin ● actinidia chinensis (kiwi) fruit water ● caprylyl/capryl glucoside ● leuconostoc/radish root ferment filtrate ● polyglyceryl-10 isostearate ● parfum (fragrance) ● xanthan gum ● prunus persica (peach) fruit extract ● fagus sylvatica bud extract ● sodium hyaluronate ● sodium phytate ● sodium dilauramidoglutamide lysine ● citric acid ● benzyl alcohol ● biosaccharide gum ● sodium levulinate ● glyceryl caprylate ● sodium anisate ● alcohol ● benzoic acid

Ingrediente principale: pepene, roinita, morcov