THE MUNIO

Loțiune de mâini organică MOSS

200ml

149 lei

Verde mușchi. Culoarea Pantone letonă a anului, în fiecare an. Bun venit în pădurea secretă. Loțiune hidratantă de mâini combinată cu nucă de cocos certificată organic, uleiuri de floarea soarelui și unt de shea, îmbogățită cu aloe vera. Turnată manual în recipient de sticlă și parfumată cu mușchi.

Parfum: mușchi | Volum: 200 ml | Dimensiuni: diametru 8 cm x H 12 cm | Recipient de sticlă în săculeț din bumbac

THE MUNIO

Originile nordice se simt în fiecare produs – arome de păduri, pajiști și aer rural leton. La Munio totul se face încă manual. Se iese în natură și se culeg mușchi, flori și plante. Mâinile sunt cele care așază fiecare floare decorativă în lumânări sau în uleiurile de corp. Amestecă, toarnă, desprind ceara de matriță și ambalează toate produsele manual, cu un intens sentiment de mândrie. Este esențial ca fiecare produs să fie creat chiar de ei. Atins, modelat și împachetat cu gânduri și energie bune. Puteți simți dragostea pe care au pus-o în fiecare produs atunci când îl utilizați.

Ingrediente: Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Aqua, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Coco-Glucoside, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Potassium Sorbate, Xanthan Gum, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Sodium Benzoate, Citric Acid, Tocopherol, Lactic Acid, Parfum, Eugenol, Linalool, Benzyl Benzoate, Benzyl Alcohol, Geraniol, Benzyl Salicylate, Citronellol.