THE MUNIO

Loțiune de mâini organică WILD FLOWERS

200ml

149 lei

Simțiți vibrațiile unei pajiști. Noaptea e tânără și fără de sfârșit. Loțiune hidratantă de mâini combinată cu nucă de cocos certificată organic, uleiuri de floarea soarelui și unt de shea, îmbogățită cu aloe vera. Turnată manual în recipient de sticlă și parfumată cu uleiuri de bergamotă, mușcată, trandafir și palmarosa.

Parfum: flori de câmp | Volum: 200 ml | Dimensiuni: diametru 8 cm x H 12 cm | Recipient de sticlă în săculeț din bumbac

THE MUNIO

Originile nordice se simt în fiecare produs – arome de păduri, pajiști și aer rural leton. La Munio totul se face încă manual. Se iese în natură și se culeg mușchi, flori și plante. Mâinile sunt cele care așază fiecare floare decorativă în lumânări sau în uleiurile de corp. Amestecă, toarnă, desprind ceara de matriță și ambalează toate produsele manual, cu un intens sentiment de mândrie. Este esențial ca fiecare produs să fie creat chiar de ei. Atins, modelat și împachetat cu gânduri și energie bune. Puteți simți dragostea pe care au pus-o în fiecare produs atunci când îl utilizați.

Ingrediente: Aqua, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Coco-Glucoside, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice Powder, Parfum, Citric Acid, Tocopherol, Lactic Acid, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Citronellol, Benzyl Salicylate, Limonene, Benzyl Benzoate, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Linalool.