THE MUNIO

Lumânare naturală HEATHER (ERICA)

220ml

85 lei

Cum vă plac verile? Cu erica în floare și multe amintiri dulci. Mini-lumânare din ceară de soia turnată manual și decorată cu erica din pădurile Letoniei. Folosind doar ceară naturală de soia și parfum de erica, cel mai bun fitil din bumbac și ambalaje din carton reciclabil. Lumânarea arde creând un tunel pentru a lumina plantele.

Utilizare:

Înainte de prima utilizare, tăiați fitilul până la 1cm. Lumânarea trebuie să ardă până când cea mai mare parte a suprafeței ajunge să fie lichidă. Tăiați fitilul până la 1cm înainte de fiecare utilizare. Lumânarea nu trebuie să ardă mai mult de 3-4 ore o dată. Nu o lăsați nesupravegheată. Evitați să o plasați în curent. Nu lăsați la îndemâna copiilor.

Parfum: floare de erica | Volum: 220 ml | Dimensiuni: diametru 8 cm x H 4 cm | Timp de ardere: 15h

THE MUNIO

Originile nordice se simt în fiecare produs – arome de păduri, pajiști și aer rural leton. La Munio totul se face încă manual. Se iese în natură și se culeg mușchi, flori și plante. Mâinile sunt cele care așază fiecare floare decorativă în lumânări sau în uleiurile de corp. Amestecă, toarnă, desprind ceara de matriță și ambalează toate produsele manual, cu un intens sentiment de mândrie. Este esențial ca fiecare produs să fie creat chiar de ei. Atins, modelat și împachetat cu gânduri și energie bune. Puteți simți dragostea pe care au pus-o în fiecare produs atunci când îl utilizați.