THE MUNIO

Săpun lichid organic MOSS

220ml

139 lei

Verde mușchi. Culoarea Pantone letonă a anului, în fiecare an. Bun venit în pădurea secretă. Săpun lichid cu spumă delicată, produs din uleiuri organice de nucă de cocos și măsline. Turnat manual în recipient de sticlă și parfumat cu mușchi.

Parfum: mușchi | Volum: 200 ml | Dimensiuni: diametru 8 cm x H 12 cm | Recipient de sticlă în săculeț de bumbac

THE MUNIO

Originile nordice se simt în fiecare produs – arome de păduri, pajiști și aer rural leton. La Munio totul se face încă manual. Se iese în natură și se culeg mușchi, flori și plante. Mâinile sunt cele care așază fiecare floare decorativă în lumânări sau în uleiurile de corp. Amestecă, toarnă, desprind ceara de matriță și ambalează toate produsele manual, cu un intens sentiment de mândrie. Este esențial ca fiecare produs să fie creat chiar de ei. Atins, modelat și împachetat cu gânduri și energie bune. Puteți simți dragostea pe care au pus-o în fiecare produs atunci când îl utilizați.

Ingrediente: Aqua, Potassium Oleate, Potassium Cocoate, Glycerin, Parfum, Potassium Citrate, Citric Acid, Eugenol, Linalool, Benzyl Benzoate, Benzyl Alcohol, Geraniol, Benzyl Salicylate, Citronellol.