THE MUNIO

Ulei de corp organic JUNIPER

100ml

149 lei

Ajungeți într-un univers calm mergând prin pădurea de pini. Și totul e bine.

Ulei hidratant de corp combinat cu nucă de cocos certificată organic, și ulei de inca omega bogat în vitamina E; acest ulei reprezintă o sursă importantă de antioxidanți pentru a proteja pielea de efectele radicalilor liberi și pentru a combate astfel semnele îmbătrânirii. Turnat manual într-un recipient de sticlă și parfumat cu ulei de pin, frunze de dafin, semințe negre și ulei de lime. Realizat cu ienupăr cules manual.

Parfum: ienupăr | Volum: 100ml | Dimensiuni: diametru 5 cm x H 13 cm | Recipient de sticlă în săculeț de bumbac

Utilizare:

Se aplică pe pielea uscată sau, pentru o absorbție mai bună, pe pielea umedă. Se masează pe corp cu mișcări circulare.

THE MUNIO

Originile nordice se simt în fiecare produs – arome de păduri, pajiști și aer rural leton. La Munio totul se face încă manual. Se iese în natură și se culeg mușchi, flori și plante. Mâinile sunt cele care așază fiecare floare decorativă în lumânări sau în uleiurile de corp. Amestecă, toarnă, desprind ceara de matriță și ambalează toate produsele manual, cu un intens sentiment de mândrie. Este esențial ca fiecare produs să fie creat chiar de ei. Atins, modelat și împachetat cu gânduri și energie bune. Puteți simți dragostea pe care au pus-o în fiecare produs atunci când îl utilizați.

Ingrediente: Caprylic/Capric Triglyceride, Plukenetia Volubilis (Sacha inchi) Seed Oil, Parfum, Juniperus Communis Twigs, Eugenol, Limonene, Citral.