SUSANNE KAUFMANN

Toner purificator

250ml

310 lei

Susanne Kaufmann – noul lux.
Următoarea generație de produse de îngrijire a pielii de la Susanne Kaufmann. Produsele, care se bucură de ambalaje noi (realizate din materiale atent reciclate și complet reciclabile), fac parte din angajamentul permanent al brandului de a proteja planeta pentru generațiile viitoare. Simplu, minimalist și cochet. Acesta este noul lux. Pentru creșterea performanței, Susanne Kaufmann a intervenit minor în unele formule prin adăugarea unor ingrediente noi din regiunea alpină. Produsele oferă în continuare aceleași beneficii pe care le cunoașteți și iubiți.

Tenul rămâne curat și în stare perfectă cu acest toner care conține un mix botanic din extracte de mere și pufuliță alpină, ambele cu proprietăți purificatoare, extract de Meisterwurz (Peucedanum ostruthium) și de drojdie pentru îmbunătățirea aspectului texturii pielii. Alge și fermentul proteic de lupin alb protejează și stimulează regenerarea celulară. Tenul rămâne tonifiat și hidratat.

Oferă:

  • echilibrarea pH-ului pielii
  • micirea porilor
  • efect antibacterian
  • pregătirea tenului pentru etapele ulterioare de îngrijire

Pentru:

Orice tip de ten (normal, mixt, gras, matur, sensibil), iar formula fină este ideală pentru tenul mixt și/sau cu impurități, inclusiv pentru tenul acneic.

Beneficii:

Curăță în profunzime și hidratează, micește porii, efect detox.

Mod de folosire:

Este ultimul pas în rutina de curățare a tenului, înaintea aplicării cremei obișnuite sau a unui tratament facial.

Se aplică cu ajutorul dischetei demachiante, îndepărtează ultimele impurități sau urme de machiaj.

Permiteți uscarea tenului înaintea aplicării oricărui alt produs.

Poate fi aplicat și ca refresh pe tot parcursul zilei.

Ingrediente cheie:

Extractul de pufuliță alpină reduce producția de sebum și minimizează aspectul porilor. Ajută la reducerea inflamațiilor și eliminarea impurităților din piele.

Extractele din mere sunt recunoscute pentru proprietățile lor hidratante, tonifiante și stimulatoare. Enzimele care se regăsesc în mere îndepărtează cu blândețe celulele moarte de la suprafața pielii.

Extractul din rădăcina de Meisterwurz este folosit din vremuri străvechi pentru capacitățile sale vindecătoare și efectele antiinflamatoare.

Drojdia are atât proprietăți antioxidante cât și de regenerare celulară și poate îmbunătăți textura și finețea pielii. Conține proteine, minerale, antioxidanți și o varietate de vitamine. Îmbunătățește echilibrul natural de hidratare.


Susanne Kaufmann – experienţa de spa pentru acasă. Produse profesionale realizate dupa cele mai stricte principii și standarde organice.

Susanne Kaufmann  crede în puterea plantelor și în ingredientele active naturale. Fiecare ulei și moleculă  botanică sunt utilizate în cele mai pure și mai eficiente moduri, pentru a asigura pielii cele mai bune rezultate. Ingredientele active sunt utilizate în cel mai mare dozaj posibil pentru eficacitate maximă, fiind în același timp sigure pentru piele.

Ingredientele unice pe bază de plante sunt combinate cu cele mai recente descoperiri științifice și biotehnologii de pionierat pentru a  aduce pielii beneficii eficiente și durabile. Dezvoltarea produselor este o poveste în continuă evoluție, în ritm cu progresul făcut de cercetare și știință cu privire la siguranța ingredientelor pentru uz cosmetic, o listă revizuită în mod constant pentru siguranța respectării standardelor și criteriilor Susanne Kaufmann.

Pentru Susanne Kaufmann, sustenabilitatea a reprezentat una dintre bazele brandului încă de la crearea acestuia în 2003 și de atunci a rămas un angajament continuu. Susanne Kaufmann a studiat cele mai recente evoluții în materie de ambalare responsabilă a produselor, cu focus pe minimizarea amprentei de carbon. Ne prezintă acum cu încântare noile ambalaje care, din același motiv legat de sustenabilitate, se va face treptat. Iar noi vă invităm să redescoperiți produsele pe care le cunoașteți și îndrăgiți.

În cadrul procesului de rebranding, o parte din produse vor purta denumiri noi.


Ingrediente: aqua (water), alcohol denat., glycerin, polyglyceryl-4 caprate, epilobium fleischeri flower/leaf/stem extract, peucedanum ostruthium root extract, pyrus malus (apple) fruit extract, yeast ferment extract, chlorella vulgaris/lupinus albus protein ferment, sodium hyaluronate, citric acid, pentylene glycol, bisabolol, zinc pca, triticum vulgare (wheat) bran extract, pectin, methyl benzoate, parfum.