SUSANNE KAUFMANN

Tratament concentrat cuperoză

30ml

349 lei

Tratamentul concentrat Susanne Kaufmann pentru cuperoză conţine un complex activ intensiv cu extracte de castan şi alge brune.

Deja după 4 săptămâni de utilizare constantă, aspectul pielii în cazul cuperozei se îmbunătăţeşte considerabil.

Tratamentul concentrat reduce iritaţiile şi roşeaţa*, îmbunătăţeşte structura vaselor capilare* şi creşte rezistenţa pielii* la influenţele externe nocive.

Conţine preţiosul unt de Shea pentru tratarea tenului uscat şi cu bariera naturală protectoare afectată.

Mod de utilizare:
Se aplică dimineaţa şi seara în strat subţire pe zonele afectate. Ulterior se pot aplica produsele de îngrijire obişnuite.
 
*Efectele tratamentului concentrat împotriva cuperozei au fost confirmate prin teste dermatologice.


Susanne Kaufmann – experienţa de spa pentru acasă. Produse profesionale realizate dupa cele mai stricte principii și standarde organice.

Susanne Kaufmann  crede în puterea plantelor și în ingredientele active naturale. Fiecare ulei și moleculă  botanică sunt utilizate în cele mai pure și mai eficiente moduri, pentru a asigura pielii cele mai bune rezultate. Ingredientele active sunt utilizate în cel mai mare dozaj posibil pentru eficacitate maximă, fiind în același timp sigure pentru piele.

Ingredientele unice pe bază de plante sunt combinate cu cele mai recente descoperiri științifice și biotehnologii de pionierat pentru a  aduce pielii beneficii eficiente și durabile. Dezvoltarea produselor este o poveste în continuă evoluție, în ritm cu progresul făcut de cercetare și știință cu privire la siguranța ingredientelor pentru uz cosmetic, o listă revizuită în mod constant pentru siguranța respectării standardelor și criteriilor Susanne Kaufmann.

Ingrediente: acqua (water), glycerin, squalane, isoamyl laurate, glyceryl stearate, polyglyceryl-3 stearate, sodium stearoyl lactylate, cetyl alcohol, butyrospermum parkii (shea butter) fruit extract, brassica campestris (rapeseed) seed oil, saccharide isomerate, alcohol plant, lecithin, sodium levulinate, sodium anisate, sodium stearoyl glutamate, tocopheryl acetate, glyceryl caprylate, parfum (fragrance), xanthan gum, chondrus crispus (carrageenan) powder, citric acid, escin, ascophyllum nodosum extract, caffeine, potassium phosphate

Ingrediente principale: alge, unt de Shea