UBERWOOD

Balsam tratament HAIR REPAIR pentru păr normal sau deteriorat

200ml

55 lei 36 lei

Îngrijirea părului poate fi atât de ușoară – pur și simplu îndreptându-ne atenția asupra naturii și capacităților acesteia, un nou set de soluții a apărut, în mod organic. Produsele ÜBERWOOD definesc naturalețea despre care vorbim. Datorită ingredientelor naturale, fiecare utilizare devine o experiență aducătoare de plăcere.

Tratamentul Hair Repair cu extract de miez de pin, unt de shea și ulei de ciuboțica cucului furnizează părului o hidratare intensivă. Proteinele din grâu penetrează fibra capilară și îi întăresc structura. Părul este îngrijit de la rădăcină până la vârf.

Rezultate optime se obțin folosit în tandem cu șamponul ÜBERWOOD Hair Repair.

Proteine din grâu

sporesc flexibilitatea și fluiditatea părului, iar acesta devine inclusiv mai ușor de pieptănat.

Untul de Shea

acoperă fibra capilară și netezește vârfurile, părul devine suplu și semnificativ mai ușor de pieptănat.

Miezul de pin

Acesta conține aproximativ 80 de substanțe individuale, inclusiv flavonoide, uleiuri eterice, aminoacizi și alte substanțe active cu rol de suport. Studiile coroborează inclusiv faptul că lemnul de pin are proprietăți antibacteriene.

Iar ÜBERWOOD a reușit să valorifice tot acest complex de proprietăți pentru uzul cosmetic. Extractele de miez de pin protejează și hrănesc scalpul. Calmează pielea iritată și supusă stresului concomitent cu revitalizarea barierei de protecție proprii acesteia.

Extrasul de pin folosit rezidă exclusiv în ceea ce are planta de oferit, fără absolut niciun fel de aditiv. Acest rezultat este atins printr-un proces complex, patentat, de extragere a ingredientelor active din miezul de pin.

Ce e mai bun pentru păr, din ceea ce are pinul mai bun!

Mod de utilizare

Se aplică uniform, de la rădăcină până la vârf, pe părul ud, spălat. Se lasă să acționeze pentru 5-10 minute. Se clătește cu apă din abundență.

  • FĂRĂ siliconi
  • FĂRĂ parabeni
  • FĂRĂ coloranți
  • FĂRĂ ingrediente de origine animală (vegan)
  • CERTIFICAT natural (NATRUE)
  • CU ambalaj cu impact redus asupra mediului (cu 40% mai puține hidrocarburi datorită folosirii lemnului)

Ambalajele ÜBERWOOD

Brand-ul german are o procedură atent gândită inclusiv pentru realizarea ambalajelor, chiar și crearea unui material unic: polywood!

Uzul de hidrocarburi și energie sunt reduse în mod sistematic în cadrul prelucrării lemnului, spre deosebire de cea a plasticului realizat din derivați ai petrolului. Grație management-ului sustenabil al pădurilor, lemnul tăiat pentru polywood nu depășește în cantitate rata firească de re-creștere a arborelui. Iar acest fapt are un impact major asupra statutului de impact CO2 0 al procesului de producție al ÜBERWOOD.

Beneficii pentru consumator și pentru mediul înconjurător:

  • Lemnul, ca materie primă pentru ambalaj, reduce consumul de hidrocarburi cu până la 40%, comparativ cu procesul standard.
  • Lemnul folosit provine din păduri gestionate în mod sustenabil.
  • Ambalajul beneficiază de proprietățile antibacteriene ale pinului.

Ingrediente: Aqua, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Brassica Campestris/Aleurites Fordi Oil Copolymer, Benzyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Parfum, PCA Glyceryl Oleate, Pinus Sylvestris Wood Extract, Orbignya Oleifera Seed Oil, Potassium Cetyl Phosphate, Polyglyceryl-6 Palmitate/Succinate, Benzoic Acid, Hydrolyzed Wheat Protein, Dehydroacetic Acid, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Tocopherol, Linalool, Limonene

Ingrediente principale: pin, grau, unt de shea, vegan