SABIO

Ulei de corp cu Vitamina E

236ml

79 lei

Un ulei complex, luxos, obținut prin presarea la rece a nucii de cocos proaspete și fracționat prin procedee fizice, astfel încât să fie redată numai nota lichidă.

Uleiul de corp de la Sabio are proprietăți hidratante, antioxidante și emoliente remarcabile.

Este parfumat senzual numai cu uleiuri esențiale organice, având note bogate de geraniu, bergamotă și vanilie. Are efecte hidratante, de calmare, relaxare şi catifelare a pielii.

Utilizare

Aplicarea uleiului de corp cu vitamina E este o modalitate excelentă de a hidrata și de a închide în piele umiditatea după baie sau duș.

Iată cum să aplicați corect acest ulei:

După baie sau duş, după ce v-ați uscat ușor cu un prosop, dar pielea este încă ușor umedă, pulverizați pe corp o cantitate mică de ulei parfumat, masând ușor cu mișcări circulare, până cand tot uleiul este absorbit în piele. Concentrați-vă pe zonele mai uscate sau aspre, cum ar fi coatele, genunchii și călcâiele. Asigurați-vă că acoperiți întreaga suprafață a corpului, evitând contactul cu ochii sau cu alte zone sensibile. Lăsați uleiul să se absoarbă în piele timp de câteva minute înainte de a vă îmbrăca.


Ingrediente: cocos nucifera oil, tocopherol, citrus aurantium amara leaf oil, pelargonium rosae oil, aniba rosaeodora wood oil, citrus paradisi peel oil, citrus bergamia peel oil expressed, eugenia caryophyllus leaf oil, vetiveria zizanoides root oil, jasminum sambac flower extract, vanilla planifolia bean extract