SUSANNE KAUFMANN

Ulei de corp POMEGRANATE

100ml

155 lei 124 lei

Un ulei bogat, luxos, creat pentru îmbunătățirea elasticității și fermității pielii. Hrănește în profunzime pielea uscată, îi oferă finețe și suplețe.

Formula conține un mix de uleiuri vegetale naturale care include uleiurile de rodie și de susan, recunoscute pentru calitățile lor de protecție a pielii uscate și a efectelor anti-aging.

Uleiul de jojoba, bogat în vitaminele A, B și E, ajută pielea în reținerea umidității, pe când extractele de mei revitalizează aspectul pielii uscate. Uleiurile antioxidante de floarea soarelui și de germeni de grâu regenerează și întăresc bariera protectoare a pielii.

Uleiul de corp este perfect pentru zilele în care se simte nevoia de o extra hidratare și hrănire. Pielea rămâne frumoasă și fină. Iar un strat subțire aplicat sub crema de corp îi oferă și mai multă catifelare plus o strălucire naturală.

Este potrivit pentru orice tip de piele, inclusiv cea sensibilă. Ideal pentru pielea care și-a pierdut din fermitate, recomandat împotriva celulitei și a prevenirii vergeturilor.

Mod de folosire:

Se masează ușor pe întreg corpul, ideal pe pielea umedă, după baie sau duș. Se crează astfel o emulsie apă-ulei care întră ușor în piele. Se aplică cu mișcări orientate către inimă pentru a activa circulația limfatică.

Pentru cele mai bune rezultate se utilizează zilnic.


Susanne Kaufmann. Noul lux. Experienţa de spa pentru acasă. Produse profesionale realizate dupa cele mai stricte principii și standarde organice.

Susanne Kaufmann  crede în puterea plantelor și în ingredientele active naturale. Fiecare ulei și moleculă  botanică sunt utilizate în cele mai pure și mai eficiente moduri, pentru a asigura pielii cele mai bune rezultate. Ingredientele active sunt utilizate în cel mai mare dozaj posibil pentru eficacitate maximă, fiind în același timp sigure pentru piele.

Ingredientele unice pe bază de plante sunt combinate cu cele mai recente descoperiri științifice și biotehnologii de pionierat pentru a  aduce pielii beneficii eficiente și durabile. Dezvoltarea produselor este o poveste în continuă evoluție, în ritm cu progresul făcut de cercetare și știință cu privire la siguranța ingredientelor pentru uz cosmetic, o listă revizuită în mod constant pentru siguranța respectării standardelor și criteriilor Susanne Kaufmann.

Pentru Susanne Kaufmann, sustenabilitatea a reprezentat una dintre bazele brandului încă de la crearea acestuia în 2003 și de atunci a rămas un angajament continuu. Susanne Kaufmann a studiat cele mai recente evoluții în materie de ambalare responsabilă a produselor, cu focus pe minimizarea amprentei de carbon. Ne prezintă acum cu încântare noile ambalaje care, din același motiv legat de sustenabilitate, se va face treptat. Iar noi vă invităm să redescoperiți produsele pe care le cunoașteți și îndrăgiți.

În cadrul procesului de rebranding, o parte din produse vor purta denumiri noi.


Ingrediente: Brassica Campestris (Rapeseed) Seed Oil, Caprylic/capric Triglyceride, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Hybrid Oil, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Punica Granatum Seed Oil, Panicum Miliaceum (Millet) Seed Extract, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Limonene, Citral, Linalool, Citronellol, Geraniol, Parfum.