SABIO

Ulei natural pentru bebeluşi

237ml

65 lei 59 lei
Uleiul natural pentru bebeluși Sabio este blând şi neparfumat, ideal pentru pielea sensibilă a bebeluşului.

Acest ulei îi va oferi bebelușului tău hidratare intensă grație ingredientelor sale 100% organice, ce dețin toate proprietățile nutritive necesare pentru o îngrijire completă a pielii sensibile. Sabio Baby Oil este manufacturat din uleiuri vegetale organice: macadamia, migdale dulci, soia, jojoba, germeni de grâu, ce au un efect hidratant, emolient natural și echilibrant. Acest ulei natural are proprietăți nutritive pentru pielea bebelușilor, grație şi uleiurilor din sâmburi de struguri si măceșe din compoziția sa.

Poate fi folosit imediat după baia copilului şi, de asemenea, este un minunat ulei de masaj!
 
Beneficiile ingredientelor naturale din compoziția Sabio Baby Oil :
  • Uleiul de Macadamia –  este ușor absorbit de piele și nu lasă pielea bebelușului grasă. Oferă pielii catifelare și are proprietăți antiinflamatoare. Se poate folosi pentru orice tip de piele, inclusiv pentru pielea sensibila a bebelușilor .
  • Uleiul de migdale dulci oferă emoliere, hrănire și hidratare pentru pielea bebelușilor.
  • Uleiul de Soia (nemodificată genetic) are proprietăți recunoscute și apreciate de calmare, antiinflamatoare, cicatrizante și emoliente.
  • Uleiul de jojoba pătrunde ușor în piele, hidratând pielea sensibilă a gravidelor și bebelușilor. Este un bun cicatrizant și redă elasticitatea și suplețea pielii.
  • Uleiul de măceșe este bogat în vitaminele A și C, fier și acizi grași esențiali Omega 3 și Omega 6, fiind un remediu pentru vergeturi, rozacee și tratarea afecțiunilor dermatologice, iritațiilor, dermatitelor și eczemelor.
  • Uleiul din sâmburi de struguri (presat la rece) conține cantități mari de vitamine E, B5, F, precum și unele minerale. El protejează pielea de vânt și soare, fiind un tratament eficient pentru pielea uscată și sensibilă. Este un ulei restructurant, emolient, nutritiv, regenerant, hidratant și antioxidant, fiind indicat pentru orice tip de piele.
  • Uleiul de germeni de grâu este bogat în antioxidanți, oferind protecție pentru piele împotriva acțiunilor negative ale radicalilor liberi.
Utilizare:
Aplicaţi pe piele o cantitate suficientă de produs, apoi masaţi lejer, până la pătrunderea în piele a uleiului.

Valabilitate: 12 luni de la data deschiderii

Testat Dermatologic. Acest produs nu a fost testat pe animale.

Ingrediente: macadamia ternifolia seed oil/ulei de Macadamia, prunus amygdalus dulcis oil/ulei de migdale dulci, glycine soja oil/ulei de soia, rosa moschata seed oil/ulei de Rosa Mosqueta, vitis vinifera seed oil/ulei din seminţe de struguri, simmondsia chinensis seed oil/ulei de jojoba, triticum vulgare germ oil/ulei de germeni de grâu, helianthus annuus seed oil, rosmarinus officinalis leaf extract/extract de rozmarin.

Ingrediente principale: macadamia, migdale dulci, jojoba, macese, struguri, grau