SUSANNE KAUFMANN

Ulei pentru unghii și cuticule

10ml

129 lei

NAIL OIL – pentru unghii perfect îngrijite!

Hrănește unghiile și cuticulele uscate cu acest ulei regenerant care conține un amestec ultra eficient de uleiuri obținute din nuci și semințe, cum ar fi uleiul de nucă de mongongo, susan, macadamia și ulei din germeni de porumb. Ajută la hidratare iar unghiile și cuticulele se vor menține într-o stare optimă.

Utilizare:

Câteva picături se aplică pe unghiile curate, se masează ușor cu focus pe cuticule. Pentru cele mai bune rezultate se poate folosi de două ori pe zi.

Datorită ingredientelor naturale produsul se poate tulbura ușor, fără ca acțiunea lui să fie afectată în vreun fel.

Ingrediente principale:

Schinziophyton Rautanenii (Manketti Tree) Kernel Oil – este un ulei derivat din nuca de mongongo. Originară din Africa, este foarte bogat în acid linoleic antiinflamator, hidratant și tămăduitor. Oferă finețe pielii și îi redă elasticitatea.

Ulei de macadamia – multiplele ingrediente valoroase conținute de uleiul obținut din nuca de macadamia îi oferă calități de regenerare și hrănire intensivă, în special în cazul pielii uscate și sensibile.

Ulei din germeni de porumb – este un ulei bogat în acizi grași nesaturați, vitamina E și zinc. Protejează și hidratează pielea, stimulează regenerarea celulară.


Susanne Kaufmann. Noul lux. Experienţa de spa pentru acasă. Produse profesionale realizate dupa cele mai stricte principii și standarde organice.

Susanne Kaufmann  crede în puterea plantelor și în ingredientele active naturale. Fiecare ulei și moleculă  botanică sunt utilizate în cele mai pure și mai eficiente moduri, pentru a asigura pielii cele mai bune rezultate. Ingredientele active sunt utilizate în cel mai mare dozaj posibil pentru eficacitate maximă, fiind în același timp sigure pentru piele.

Ingredientele unice pe bază de plante sunt combinate cu cele mai recente descoperiri științifice și biotehnologii de pionierat pentru a  aduce pielii beneficii eficiente și durabile. Dezvoltarea produselor este o poveste în continuă evoluție, în ritm cu progresul făcut de cercetare și știință cu privire la siguranța ingredientelor pentru uz cosmetic, o listă revizuită în mod constant pentru siguranța respectării standardelor și criteriilor Susanne Kaufmann.

Pentru Susanne Kaufmann, sustenabilitatea a reprezentat una dintre bazele brandului încă de la crearea acestuia în 2003 și de atunci a rămas un angajament continuu. Susanne Kaufmann a studiat cele mai recente evoluții în materie de ambalare responsabilă a produselor, cu focus pe minimizarea amprentei de carbon. Ne prezintă acum cu încântare noile ambalaje care, din același motiv legat de sustenabilitate, se va face treptat. Iar noi vă invităm să redescoperiți produsele pe care le cunoașteți și îndrăgiți.

Ingrediente: Schinziophyton rautanenii (manketti tree) kernel oil helianthus annus (sunflower) seed oil zea mays (corn germ) oil sesamum indicum (sesame) seed oil macadamia integrifolia seed oil olea europaea (olive) fruit oil parfum (fragrance from natural scents) tocopherol.