SABIO

Balsam ARNICĂ MONTANĂ - remediu naturist

30ml

19 lei
Arnica (Arnica montana) sau podbalul de munte, este o plantă ierboasă perenă ce conţine esteri ai helenalinei, flavonoide, ulei volatil, acid cinamic şi derivaţi ai acestuia, cumarine, colină, poliacetilene.

Preparatele din arnică sunt indicate pentru uz extern în tratamentul luxaţiilor, entorselor, contuziilor, durerilor articulare, hematoamelor, edemelor asociate fracturilor, inflamaţiilor diverse, după înţepăturile de insecte, având acţiune antiinflamatoare, analgezică şi antiseptică.

Crema tip unguent cu arnică montană de la Sabio este bogată în substanţe antiinflamatoare, antiseptice, activatoare, cu efect dermoprotector, calmant şi reparator.

Îmbunătăţeşte circulaţia periferică la nivelul extremităţilor, calmează durerile articulare, reumatice şi musculare, precum şi pe cele datorate inflamaţiei tendoanelor, entorselor, luxaţiilor, întinderilor musculare şi fracturilor. Stimulează procesul de regenerare a ţesuturilor, grăbind vindecarea.

Mod de utilizare: 
Se aplică o cantitate potrivită de cremă pe zona afectată şi se masează cu mişcări delicate, până la pătrunderea produsului în piele.
Se repetă aplicarea de 3-4 ori pe zi sau ori de câte ori este nevoie.

Siguranţa în administrare:
Contraindicat în sarcină, alăptare, în cazul copiilor mai mici de 12 ani şi al persoanelor cu alergii la plante din familia Asteraceae (muşeţel, dalii, crizanteme, coada şoricelului).
Nu se aplică pe mucoase, la nivelul ochilor sau pe leziuni deschise. Se recomandă întreruperea aplicării în cazul în care intervin  reacţii adverse.

Atenţie!
Crema nu trebuie aplicată aproape de gură, ochi, nas, organe genitale, pe pielea sensibilă sau care prezintă răni, ori pe pielea copiilor mici.
 
A se păstra la 15-200 Celsius, ferit de lumină.
 
100% natural / 100% handmade în România.

Ingrediente: olea europaea oil, arnica montana, cera alba, tocopherol.

Ingrediente principale: arnica