Dr. Bronner

Balsam cu arnica si mentol pentru dureri musculare

60g

58 lei
Balsamurile de corp de la Dr.  Bronner sunt un amestec inmiresmat de uleiuri organice, fara a contine ingrediente sintetice.

Balsamul organic cu arnica si mentol de la Dr. Bronner’s ajuta la calmarea durerilor musculare si a celor de la nivelul incheieturilor cu ajutorul combinatiei extrem de eficiente de arnica, camfor, mentol si menta.

Baza realizata din ceara de albine bio si uleiuri organice – avocado, cocos, jojoba si canepa – hranesc si hidrateaza pielea.

Balsamul nu se recomanda copiilor mai mici de 2 ani si nu se va folosi pe arsuri sau taieturi. De asemenea, evitati aplicarea balsamului in zona din jurul ochilor.

Mod de utilizare:
Balsamul natural se maseaza usor pe zona musculara dureroasa (brate, picioare, piept sau spate) cu miscari orientate intotdeauna in directia inimii.

Ca tot restul produselor Dr. Bronner, si acest balsam are utilizari multiple:
  • Este un foarte bun decongestionant. Se poate masa pe piept, chiar si cate putin pe sub nas (nu si la interior) pentru deblocarea sinusurilor.
  • Calmeaza picioarele obosite. In combinatie cu un masaj este un “must-have”! La final se pun niste sosete comfortabile pentru amplificarea efectului de inmuiere si catifelare a pielii.
  • Calmeaza mancarimile cauzate de muscaturile de insecte. Se aplica pur si simplu in strat subtire peste zona afectata.
  • Poate calma durerile de cap. Se maseaza o cantitate cat un bob de mazare pe tample, cu mare grija sa nu se ajunga in zona ochilor deoarece vaporii eliberati de balsam pot cauza lacrimarea.
  • Calmeaza durerile de spate provocate de durerile menstruale. Se maseaza usor pe zona dureroasa.
  • Hidrateaza pielea uscata, ideal pe timpul iernii. Coate, genunchi, picioare, maini. Sau oriunde pielea solicita mai multa ingrijire.

Balsamurile Dr. Bronner sunt certificate organic sub standardele USDA National Organic Program.
 

Ingrediente: Ulei de avocado*‡, Ulei de Jojoba*, Ceara de Albine*, Ulei de Cocos*‡, Ulei esential de menta*, Ulei de masline*‡, Ulei esential de Camfor*, Mentol*, Ulei de canepa*, Ulei esential de arnica*, Vitamina E*. *INGREDIENTE CERTIFICATE ORGANIC. ‡ INGREDIENTE CERTIFICATE FAIR TRADE

Ingrediente principale: arnica, cocos, jojoba, avocado